Ribe – mesečni horoskop za Februar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Drage Ribe,

Merur pravi sekstil sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere 3. februara. Donosi vam uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata. Bićete dobro organizovani u oblastima saobraćaja i češće ćete posećivati radne satanke, učestvovati u pregovorima oko predstojećih projekata. Bićete zainteresovani za seminare gde biste mogli da poboljšate vaše radne sposobnosti i veštine. Posećivaćete sajmove, gde ćete izlagati ali se i informisati o najnovijim dostignućima iz vaše stručne oblasti. Sklapaćete nove saradničke odnose. Bićete u mogućnosti da ostvarite povoljnu saradnju sa inostranim partnerima. Uspeh vas očekuje kroz oblasti industrije. 17. februara će Mars praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da izbegavate velika ulaganja i upuštanje u oblasti koje ne poznajete dovoljno i u kojima vam nedostaje iskustvo jer bi se to moglo pokazati kao promašaj. 25. februara će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do neslaganja sa nadređenom osobom u vezi načina obavljanja aktuelnih radnih zadataka. Možete imati osećaj da ste žrtva mobinga.

Na polju novca ćete se suočavati sa preprekama i izazovima tokom većeg dela februara. Kako biste mogli da obavljate sve planirane radne zadatke, potrebna su vam sredstva kojima ćete moći da finansirate nabavku neophodne opreme i materijala, kao i ostalu logistiku. Zbog toga je potrebno da vrlo racionalno kalkulišete sa novcem koji imate na računu i da vodite više računa o troškovima. Zbog nepovoljnog aspekta Marsa koji vlada vašim poljem novca sa Neptunom, bićete skloni rasejanosti i nerealnom sagledavanju vaših mogućnosti, što vam može naneti gubitke. Izbegavajte da se zadužujete. Novac će vam pritizati kroz timski rad i poslove u kojima imate odnos saradnika, kao i kroz građevinske radove.

Nezaposlene Ribe će će biti u užem izboru za jedan posao na koji su konkurisale, ali nema garancija da će biti priomljene. Privremeni posao vam je dobra alternativa.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Poečatak februara vam je pogodan da sa partnerom ostvarite nešto na čemu ste u prethodnim danima zajedničkim snagama radili. Imaćete ponudu da odete na zajedničko putovanje ili zimovanje ali budite pažljivi jer bi se nešto moglo zakomplikovati na putu ili ćete imati veće troškove. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom oko zajedničkog novca.

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka pravi 15. februara sekstil sa Uranom, što će vas motivisati da unesete promene u vašu emotivnu vezu koje će doprineti boljem razumevanju između vas i partnera. Merkur će 21. februara pšraviti sekstiol sa Saturnom, što će vam doneti više izlazaka i viđanja sa dugogodišnjim zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja živi u inostranstvu i koja je došla poslovno ili u posetu rođacima. Privući će vas i zaljubićete se, provešćete zajedničko vreme u razgovorima o temama koje vas oboje interesuju. ta osoba će ostaviti snažan utisak na vas. Problem da nastavite da se viđate i da uđete u vezu je što ćete shvatiti da niste u mogućnosti da se preselite kod njega jer za to neće postojati uslovi. Osim što bi ovo mogla da bude lepa avantura, male su šanse za nešto više i trajnije.

Nešto starije Ribe biće uporne pokušavajući da privuku pažnju osobe u koju su se nedavno zaljubili. Mada znate da je to neko ko nije siguran za duge i stabilne veze, imate osećaj da je vredan vaše pažnje. Vaš trud će se isplatiti krajem meseca.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebno je da se više krećete kako biste poboljšali cirkulaciju i kako bi vaša fizička kondicija bila u boljoj formi. Tako ćete poboljšati eventualne smetnje povezane sa krvnim pritiskom i cirkulacijom. više kretanja bi vam koristilo za teškoće sa cirkulacijom. U drugoj polovini februara ćete biti boljeg zdravlja. Potrebno vam je više odmora.

Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od više ugljenih hidrata i kaloričnih namirnica. uzimajte više povrća, kao što je spanać, grašak, karfiol, celer i cvekla. Kiseli kupus možete uzimati u većoj količini zbog vitamina. Od voća uzimajte jabuke, kao i sušene smokve i šljive. Mleko i mlečne proizvode mpžete uzimati svakodnevno. Smanjite slatkiše i kafu.

Srećni brojevi: 4, 7, 14, 19, 25
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.