Ribe – mesečni horoskop za februar

ribePosao
Svaka čast na trudu. Vi ste ovu godinu počeli ambiciozno i skroz kako treba. Period rasejanosti je iza vas i pazite da vas opet ne uhvati. Kolege vas cene, umete sa rečima, a drugima to prija. Doduše, vi koketirate sa svima, od čistačice do domara. Volite da skupljate poene sa svih strana, nikad se ne zna kad će vam zatrebati podrška i od koga. Nastavite tako. Važno je da vi svoj posao shvatate ozbiljno i da ga obavljate kako drugi očekuju od vas. Sprema se veći projekat uskoro, a vi ćete biti važan deo te priče. Moguće i vodeći. U vezi je sa inostranstvom, okolne zemlje, pa je skorije putovanje moguće.
Ljubav
Ako ste u vezi
Zavisni ste od osobe sa kojom ste trenutno u vezi. Ona vas je opčinila, mada na prvi pogled nije tako delovala na vas. Sad kad ste se kao prava Riba upecali, ne koprcate se preterano, potpuno ste postali zavisni od mrvica koje bam baci. Pomalo se voljena osoba i poigrava sa vama čisto da vidi koliko ste submisivni. Ali, dobra je osoba, tako da kratki izleti u ponižavanje brzo prođu. Vas to neverovatno uzbuđuje.

Ako ste usamljeni

Samoća vas uništava i fizički i mentalno. Ne uspevate da se naterate ni na običan izlazak. Najradije biste kad bi mogli,da preskočite upoznavanje s nekim i sve etape, i odmah prešli na stvar. Željni ste fizičkog kontakta kao nikada pre. A nikad lenji bili niste da pokušate da dođete do toga. Morate ipak da se malo potrudite i uljudite.

Zdravlje

Hronični bolovi u lumbalnom delu. Utopljavajte se! Vreme je varljivo, pa se ne utopljavate kako treba. Oblačite se slojevito. Koristite neku od krema koje greju i mažite bolna mesta. Ne nosite teške stvari. Preti vam išijas.

Srećni brojevi

1, 7, 13, 16, 44

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.