Ribe – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Drage Ribe,

Januar će za vas biti pogodan mesec za ostvarivanje bolje saradnje, posebno sa društvenim instutucijama, državnim preduzećima i firmama koje se bave građevinskim radovima. Kroz vaše polje saradnika će prolaziti pet planeta. 7. januara će Mars praviti konjunkciju sa Jupiterom. Bićete u mogućnosti da započnete projekat koji uključuje saradnju sa inostranim partnerima, obrazovnim institucijama i turističkim agencijama. Ako vaš posao uključuje diplomatske aktivnosti ili ekonomiju, ovo vam je pogodan period da na tom polju ostvarite napredak. Sunce i venera će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam doneti podršku od jedne osobe na visokom društvenom ili poslovnom položaju, kao i materijalnu i finansijsku podršku u vidu subvencija za realizaciju vaših planova i projekata. Sredinom meseca budite pažljivi u poslovnim pregovorima jer ćete naići na neočekivane teškoće i razilaske u interesima, a najviše će se to odnositi na novac koji je potrebno uložiti u planirani posao. Druga polovina januara vam donosi uspeh i napredak kroz timski rad i saradnju.

Na finansijskom polju ćete biti u prilici da uvećate zaradu. 8. januara će Mars koji vlada vašim poljem novca praviti sekstil sa Plutonom. veštim potezima ćete uspeti da ostvarite značajan dobitak koji će vam omogućiti da investirate u nove poslovne projekte i da vam deo zarade ostane u rezervi. 16. januara će vaš vladar i vladar vašeg polja posla Jupiter praviti sekstil sa Plutonom. Kroz dobro koordiniranu saradnju, dobru organizaciju i planiranje, uz pomoć saradnje sa jednom osobom koja ima veliko tehničko znanje i veštine, uspećete da ostvarite dobitke koji će biti čak veći od očekivanih. Na manje teškoće ćete nailaziti 13. i 14. januara, kada se preporučuje da izbegavate rizične finansijske poteze.

Nezaposlene Ribe će uspeti da dobiju posao na određeno vreme kao saradnici u marketingu ili prodaji. Ako se dobro pokažete, to bi mogao da vam postane stalni posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Početak januara možete iskoristiti za dogovore sa voljenom osobom o predstojećim zajedničkim ciljevima. Bićete raspoloženi da zajednički planirate i da se dogovarate. Ovaj mesec vam je svakako pogodan za komunikaciju i volećete da veći deo slobodnog vremena provodite kako u konstruktivnim i važnim, tako i u neobaveznim i veselim razgovorima.

Iskoristite priliku za putovanje sa partnerom na neku turističku destinaciju ili u posetu prijateljima u inostranstvu za jedan vikend jer ćete za to imati ponudu. U drugoj polovini januara ćete se više družiti i izlaziti. Treću dekadu meseca ćete iskoristiti za intimne trenutke sa voljenom osobom. To će pozitivno uticati na sklad u vašem odnosu i pojačaće bliskost.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se prilika za putovanje početkom januara i na tom putovanju ćete upoznati osobu koja će vas očarati i koja će se potruditi da vam se dopadne. Lako se može dogoditi da to bude neko iz inostrastva, što će vam u najboljem slučaju pružiti šansu za uzbudljivu i lepu avanturu. Šanse postoje i da se veza nastavi na daljinu ali vam to ne garantuje dugo trajanje u slučaju veće međusobne udaljenosti. Uzmite ono što vam se pruža i uživajte dok traje.

Nešto starije Ribe će sredinom januara upoznati osobu koja će početi da im se udvara i koja će ih privući. Kako ta osoba nije slobodna, predložiće vam tajnu vezu, što ćete vi prihvatiti. U početku će vam prijati ali neće zadugo.

Nešto starije Ribe će biti rasejane i neorganizovane u pokušaju da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Vašoj simpatiji ćete se dopasti tako smotani, pa će vam pružiti šansu. Provešćete zajedno novogodišnju noć. Pazite da nešto ne uprskate.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Posvetite više pažnje zdravlju. Biće vam osetljivo grlo, pa bi moglo da dođe do upale ili do prehlade. Pazite se i ako bude klizavo jer vam se može dogoditi da uganete nogu, istegnete tetivu. U drugoj polovini januara će vam imunitet biti poboljšan. Izbegavajte velike nbapiore i budite u svemu umereni. Više se odmarajte.

Prijaće vam hrana koja u sebi sadrži biljna vlakna, kao što su grašak, pasulj, šargarepa, krompir, brokoli i kukuruz. To će vam koristiti za bolju probavu i eliminaciju toksina iz organizma. Suve šljive i smokve su vam takođe dobar izvor potrebnih proteina u ishrani. meso i mlečne proizvode konzumirajte umereno, kao i slatkiše i grickalice.

Srećni brojevi: 2, 10, 14, 19, 26
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.