Ribe – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Suviše je posla, a vi sanjar. Sva gungula oko praznika vas je totalno omela, pogubili ste se poprilično. Toliko uzbuđenja za vaš senzibilitet je šok, tako da od vas niko neće imati koristi sve do februara, tj.sve dok ne izađete iz tog stanja uma kad o svemu pređašnjem razmišljate, sumirate utiske, prepuni ste različitih osećanja. Ipak, savetujemo da kontrolišete sanjarenja, da dok ste na radnom mestu ipak odradite zadato. Finansijska strana vam nije zavidna da biste smeli sebi da dozvolite luksuze i lenjost.

Ljubav

Ako ste u vezi
Vi ste u vezi koja vas umara psihički. Vasa nežna strana ne može da se ispolji, jer krutost voljene osobe toliko je izražena da će vas uništiti na kraju. Savetujemo beg što pre. Niste ni vi savršeni, niko nije, ali postoji neko bolji za vas. Prihvatite udvaranja od strane jednog Raka u drugoj polovini januara.

Ako ste usamljeni
Veoma vam teško pada usamljenost. Osoba ste koja voli da bude voljena i kojoj treba neko. Uskoro će doći do poznanstva, u pitanju je prijateljev prijatelj, biće namerno, ništa od slučajnosti. Znamo da to ne volite, ali ovo deluje kao dobra stvar. Budite spremni.

Zdravlje

Niste od neke koristi tako uspavani, savetujemo da jedete proteinsku hranu, i bez preterivanja. Inače solidnog ste zdravlja, samo je potrebno da se malo mrdnete.

Srećni brojevi

9, 13, 23, 28, 29

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.