Ribe – mesečni horoskop za mart

ribePosao:
Drage Ribe,
Imate velike šanse da ovaj mesec dobro prođete što se posla tiče, tačnije finansija. Neki divni i nezaboravni događaji bi mogli da obeleže ovaj mesec, naročito onima koji imaju svoje privatne poslove, koji će moći svoje usluge da podignu na neki viši nivo. Ako niste te sreće da imate svoje lične poslove, onda imate šanse da napredujete, da se pokažete i dokažete u pravom svetlu. Dakle, ovaj mesec imate šansu da promenite svoj život na bolje, ako ne tokom meseca, onda sigurno možete da započnete nešto čije rezultate ćete videti već tokom proleća. Ne sumnjajte u svoje ciljeve, budite im dosledni i idite ka njima. Ne mogu, sumnjam da mogu i slični izgovori ovaj mesec ne dolaze u obzir! Takođe, sve savete koje dobijete od bliskih osoba prihvatite, moguće je da će neki od njih imati veliki uticaj na vaše poslovno-finansijske rezultate!

Ljubav
Ako ste u vezi:
Zaljubljene Ribe ovaj mesec mogu da se opuste, da uživaju u svojoj ljubavi i da izbace sve nepotrebne sumnje iz glave. Moguće je da će u vašim vezama biti nekih sitnijih promena! Ali, te promene nisu promene na gore, nikakve promene partnera, daleko bilo, već su promene nekih sitnica, svakodnevnih rutina, sitnica u odnosu i komunikaciji sa partnerom. Ne bojte se toga, te promene će se desiti kada Zvezde zažele da se vašoj vezi doda malo dinamičnosti, a ishod će sigurno biti pozitivan po vas.
Fantazirajte, ne dozvolite da vas ništa ograničava što se ljubavi, a i svih stvari koje prate ljubav, tiče!

Ako ste slobodni:
Ako ste sami, ovo i nije baš najbolji period za pronalaženje srodnih duša, pa se koncentrišite na bliske vam prijatelje i porodicu, oni su tu da vam pruže podršku i da vas zabave. Moguće je, ipak, da vam se tokom ovog meseca dese neki neobični događaji koji bi mogli da imaju “posledice” tokom proleća, da upoznate nekoga, ili da započnete nešto zbog čega ćete vremenom upoznati osobu sa kojom ćete ući u vezu. Sve u svemu, od ljubavi ovaj mesec ništa, ali razloga za brigu sigurno nema. Uživajte sa prijateljima, radite stvari koje volite.

Zdravlje:
Mart vam sa sobom donosi dobru zdravstvenu sliku, tako da tokom meseca ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih problema. One sitnije probleme ćete brzo i efikasno da rešite.
Ako patite od nesanice, glavobolje, bolova u mišićima… stres je glavni razlog za to. Lek doktori ne mogu da vam prepišu, pa ga možete sami sebi napraviti – uradite nešto za svoju dušu, slušajte dobru muziku pogledajte dobar film, razmišljajte o lepim stvarima i uživajte u njima.

Srećni brojevi:
6, 9, 14, 18, 22

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.