Ribe – mesečni horoskop za Oktobar 2021

 

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Drage Ribe,

Venera će 1. oktobra praviti kvadrat sa Jupiterom i prouzrokovaće nedostatak finansijske podrške zbog nejasnoća u ranije sklopljenim ugovorima i sporazumima. Ovo će najviše da pogodi one koji posluju sa inostranstvom i zaposlene u oblasti zdravstva i kancelarijskim poslovima. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom, što će dovesti do konfliktnih situacija u odnosima sa pojedinim saradnicima zbog neslaganja u vezi raspodele finansijske dobiti od zajedničkih poslova. Jedna važna saradnja može biti prekinuta na vašu štetu. Na sreću, vaša snalažljivost i prilagodljivost će doći do pozitivnog izražaja i omogućiće vam da prevaziđete ove teškoće i da izbegnete ozbiljne gubitke. Venera će ući u znak Strelca i vaše polje posla i karijere 7. oktobra i omogućiće vam da pokažete bolji osećaj za rad sa drugim ljudima i da istaknete vaše kreativne sposobnosti i osećaj za lepo, a to će vam doneti bolje pozicije na poslu. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom i bićete u prilici da pokrenete obimniju finansijsku saradnju koja će u isto vreme nositi opasnost od gubitaka.

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da sagledate greške i propuste u rukovanju novcem i da ih ispravite, kao i da naplatite zaostala potraživanja. U drugoj dekadi oktobra će Saturn, Jupiter i Merkur krenuti direktno. Nastavićete tajne pregovore koje ste prekinuli, uspećete da saznate ko vam je u proteklom periodu spletkario iza leđa i da izbegnete zamke koje su vam bile podmetnute i poboljšaćete platni promet tako što ćete rešiti veći deo ranije odloženih transakcija. Mars će praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da deo novca sačuvate u rezervi kao i da ostvarite uspeh u zdravstvu. Kvadrat Marsa sa Plutonom će izazvati konflikte sa pojedinim saradnicima zbog nepoštovanja dogovora.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da nađu novi posao u oblastima administracije, dizajna i finansija. Možete dobiti posao i u jednoj velikoj inostranoj kompaniji.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Plutonom na početku oktobra će vam doneti ozbiljne nesuglasice sa partnerom jer ćete mnogo vremena trošiti na društvene aktivnosti, a partneru nećete posvećivati pažnju. Na sreću, retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da jasnije sagledate partnerove potrebe i da poboljšate međusobnu komunikaciju.

Merkur će u drugoj polovini oktobra praviti sekstil sa Venerom, što će vama i vašem partneru pomoći da prikupite sredstva za ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja. Merkur će 18 oktobra krenuti direktno, što će vam omogućiti da se bolje razumete sa voljenom osobom i porazgovarate o rešavanju teškoća na koje ste nailazili u proteklom periodu.

Ako ste slobodni:

Početkom oktobra ćete biti otvoreni na avanture i pružiće vam se prilika da sa jednom osobom uđete u neobavezne intimne odnose ali ćete se predomisliti jer ćete upoznati nekog ko će vas privući svojim optimističkim stavom i vedrim duhom. Nalazićete lako zajedničke teme i u drugoj polovini oktobra ćete se sve češće viđati i provoditi lepe zajedničke trenutke u razmeni iskustava. Jedno drugoga ćete inspirisati i pokretati na akciju. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Ribe će se potruditi da prevaziđu sopstvene nesigurnosti, priđu osobi koja ih privlači i pokušaju da ostvare konstruktivnu komunikaciju. U tome ćete uspeti, a vaš nastup će se dopasti vašoj simpatiji. Dobićete šansu za novu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Bićete spremni da isprobate nešto novo u cilju poboljšanja svog zdravlja, kao što je neki od programa za poboljšanje kondicije i psihofizičke relaksacije, kao i neke od alternativnih metoda kao što su časovi joge ili akupunktura. U drugoj polovini oktobra će vam prijati masaža i poseta kozmetičaru. Zdravlje će vam biti stabilno i ojačaćete imunitet.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su srednje kalorične, lake za probavu i pune vitamina. Od povrća će vam prijati spanać, grašak, pasulj, sočivo i crni luk. Prijaće vam semenke od bundeve i pšenične klice. Od voća uzimajte ananas, grejpfrut, kivi, jabuke i suvo grožđe. Ribu jedite bar jednom nedeljno. Izbegavajte brzu hranu. Pijte više vode.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 19, 25Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

tarot razgovor
astro razgovor

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.