Ribe – mesečni horoskop za Septembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Drage Ribe,

Sam početak septembra će vam biti vrlo dinamičan. 2. u mesecu će Mars praviti trigon sa Uranom, a 3. će Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Marsom. To vam može doneti neočekivane dobitke na polju poslovnih usluga i od nečega što ste ranije započeli, a niste očekivali veći uspeh. 5. septembra će Sunce praviti opoziciju sa Neptunom, Merkur će krenuti direktno, a Mars će ući u znak Device i vaše polje javnosti i partnerstava. Obratite pažnju na odnosa sa osobama od autoriteta i one na visokom poslovnom i društvenom položaju jer ćete nailaziti na nesuglasice, nejasnoće i neslaganja u odnosima sa njima. Još jedno vreme će biti potrebno da sačekate pre nego što započnete nove poslovne pregovore u vezi novih projekata jer ćete prethodno biti primorani da razrešavate nešto što kasni sa realizacijom. Imaćete više snage i motivacije za sastanke i ta rad sa raznim tipovima ljudi, a umećete i da izađete u javnost i ostvarite korist od prezentacija vaših usluga. Od 16. septembra ćete imati povoljan period da započnete nove projekte i sklopite nove ugovore.

Vaša zarada u septembru će zavisiti od uspeha vaše saradnje sa poslovnim partnerima i vaše usšenosti u privlačenju klijenata koji će vam plaćati za vaše usluge. Kako ćete biti dobro motivisani da poboljšate saldo na vašem računu, uložićete adekvatan trud i prvi značajniji prilivi novca će se pokrenuti od sredine meseca. 22. septembra Merkur pravi trigon sa Plutonom, što vam opet daje mogućnost za veći priliv novca na račun. Budite pažljivi 25. u mesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom, što može dovesti do zastoja u odvijanju važnih i dugoročnih projekata, pa će to ograničiti i vaše platežne sposobnosti. U tom periodu se koncentrišite na rutinske poslove i izbegavajte veće troškove.

Nezaposlene Ribe će lako da se povezuju sa osobama koje im mogu pomoći da nađu novi posao. Mogu da se zaposle u oblasti javnosti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars će od 5. septembra da prolazi kroz vaše polje braka i partnerstava, što će vas činiti dinamičnim u pristupu voljenoj osobi. Imaćete više inicijative  i umećete da razveselite partnera vašim predlozima o odlasku na zabave, izlaske, ali i za rad na zajedničkim ciljevima. Najvažnije je da o svemu razgovarate i da se pridržavate zajedničkih dogovora.

20. septembra će Venera ući u vaše polje partnerstva i Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom, što će dovesti do nejasnoća i nesklada jer se nećete razumeti sa partnerom. Izbegavajte tajne, a naročito se čuvajte toga da se viđate sa nekim drugim partneru iza leđe, jer to može ozbiljno narušiti vašu vezu i dovesti do razilaska.

Ako ste slobodni:

Septembar će vam biti uzbudljiv po pitanju avantura koje su prolaznog tipa. Ako želite ozbiljnu vezu, neće vam b iti lako da je započnete jer ćete osobi koja vam se dopada trebati da pružite čvrste dokaze da ste ozbiljni i na svom mestu. Kako nećete delovati dovoljno ozbiljno i često ćete biti promenljivo raspoloženi, to će otežavati mogućnost da vas vaša simpatija shvati ozbiljno. Posebno će vam biti teško krajem meseca kada ćete biti skloni da idealizujete i budete ishitreni.

Nešto starije Ribe će biti prilagodljive u odnosu na zahteve i očekivanja osobe koju će pokušati da zavedu. To će ov vas zahtevati dosta strpljenja. Budite pažljivi da se ne razočarate jer ćete biti skloni da drugu osobu idealizujete.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Venera koja će većim delom septembra prolaziti kroz vaše polje zdravlja navodi vas da obratite više pažnje na estetiku i posetite kozmetičara i zubara. Dobro bi vam došlo i da obavite sistematski pregled. Sve ovo je preventivno važno, jer će doprineti stabilnosti vašeg opšteg zdravstvenog stanja. Potrebno vam je i više odmora i psihofizičke relaksacije.

Tokom ovog meseca vam se preporučuje hrana koja sadrži dovoljno kalorija kako bi vaša fizička kondicija bila u dobroj formi. Konzumirajte meso, uglavnom kuvano, a izbegavajte pečeno i pohovano. Sveže povrće vam se preporučuje, kao što je kupus, karfiol i brokoli. Od voća konzumirajte više grožđa. Uzimajte i više tečnosti, uglavnom vode.

Srećni brojevi: 3, 12, 15, 20, 24

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.