Savet dana za 14. Maj 2020.

Mesec pravi trigon sa Venerom. Jupiter kreće retrogradno. Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u zadnju četvrt.
Nećete uspevati da stignete da sve obavite u vreme koje vam bude naloženo. Bićete pretrpani obavezama, a uz to ćete i biti umorni i iscrpljeni jer će se od vas zahtevati preteški zadaci. Budite pažljivi kada je reč o finansijama i investicijama. Od pomoći će vam biti to što ćete umeti da osetite kako da se postavite pred vaše nadređene i da ublažite pritisak na vas. Kako Mesec ulazi u zadnju četvrt, nije povoljno vreme da započinjete nešto novo, već se usmerite na dovršavanje onoga špto je u završnoj fazi.                

NOVO: Mesečni horoskop za MAJ 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Imaćete uvide u potrebe voljene osobe i bliskih osoba. Na polju ljubavi ćete biti romantično raspoloženi i iznenadićete voljenu osobu tako što ćete joj pružati više pažnje i nežnosti. Ako ste slobodni, lako se može dogoditi da započnete novu vezu. Bićete skloni da idealizujete nekoga koga volite ali će vam to biti uzvraćeno na lep način. Vodićete razgovore o važnim zajedničkim temama i razmatraćete najbolje načine za efikasnije ostvarivanje zajedničkih ciljeva.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za MAJ 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: