Savet dana za 15. Jul 2020.

Mesec pravi sekstil sa Neptunom, trigon sa Jupiterom, sekstil sa Suncem i trigon sa Plutonom. Sunce pravi opoziciju sa Plutonom.
Nailazićete na prepreke i smetnje u realizaciji svojih ideja. Dešavaće vam se neočekivane i pomalo neprijatne situacija na poslu ali i u odnosima. Osećaćete se emocionalno uznemireno, napeto, što će vas činiti sklonim ishitrenim reakcijama. U odnosima sa osobama koje su na višem položaju od vas, od autoriteta, kao i osobama koje su povezane sa sumnjivim aktivnostima i potencijalno opasne, možete imati nesuglasica, neslaganja i osećati se pod pritiskom sa njihove strane.                                  

NOVO: Mesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

To će vas još više činiti uznenirenim i sklonim da ulazite u otvorene sukobe. najviše će vas opterećivati nešto što ste u sebi potisnuli, a što će početi da vas iz podsvesnog dela ličnosti destabilizuje. U odnosima sa drugima budite otvoreni na kompromisna rešenja, kako biste ublažili tenzije. Povremeno ćete se osećati nesigurno i neodlučno.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za JUL 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: