Savet dana za 16. Jul 2020.

Mesec pravi trigon sa Saturnom i ulazi u znak Blizanaca.
Ovaj dan vam je pogodan za planiranja, razgovore, poslovne pregovore, ali ne i za realizaciju planova i dogovora, već više za razmatranje mogućnosti. Umećete da se snađete u situacijama na koje budete nailazili i u odnosima sa ljudima. Efikasno ćete obavljati planirane zadatke, bićete komunikativni, dobro organizovani i uspešni u pregovorima i oblastima prodaje i saobraćaja.                                   

NOVO: Mesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Osećaćete pojačanu potrebu za kretanjem i usavršavanjem poslovnih i drugih veština. Umećete da se postavite adekvatno u većini situacija i da sebe izbacite u prvi plan na pozitivan način. Na polju ljubavi ćete umeti da pružite podršku voljenoj osobi i imaćete dovoljno vremena i pažnje za partnera. Pojačaće se vaše strasti i imaćete ideje kako da vašu vezu postavite na viši nivo. Vaš partner će prihvatiti vaše predloge sa radošću.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za JUL 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: