Savet dana za 16. Novembar 2020.

Venera pravi kvadrat sa Jupiterom. Mesec pravi trigon sa Marsom i kvadrat sa Neptunom.
U odnosima sa drugima bićete nepoverljivi i osećaćete se opterećeno pritiscima koje će drugi da primenjuju u odnosu na vas. Budite otvoreni na kompromise kako biste to uspeli da rešite. U poslu je važno da izbegavate dokazivanje i ekstravaganciju jer bi vam to moglo naneti gubitke. Neko će pokušati da vas navuče na tanak led igrajući na vašu sujetu. Nastojte da to prepoznate i da ne nasednete na takvu igru jer vam u protivnom prete gubici.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U emotivnom odnosu ćete biti nespremni za bilo kakav oblik saradnje i lako ćete skliznuti u nemoral i nekorektne poteze prema partneru. Možete uploviti i u neki vid tajne ili paralelene veze, što će se nepovoljno odraziti na vaš emotivni život. Pokušajte da se oslonite na svoj lični integritet. Iskoristite jednu ideju koja vam se ukaže. U kasnijem delu dana će vaše emotivje biti stabilne ali ćete biti i osetljiviji nego obično.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: