Savet dana za 17. Jul 2020.

Mesec pravi sekstil sa Marsom, konjunkciju sa Venerom i kvadrat sa Neptunom.
Pojačaće se vaša potreba za pružanjem lepih emocija bliskim osobama i ispoljavaćete pojačan stepen ljubaznosti i empatije prema drugima. Osećaćete potrebu da zablistate u odnosima sa voljenom osobom. Ono što vam je neophodno danas je jasno usmerenje ka konkretnom cilju. Postavite sebi smernice, odredite jedan prioritetan cilj kome ćete se posvetiti i tako ćete moći da ispravno kanališete svoju energiju i višak energije koji će biti prisutan. 

NOVO: Mesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Danas bi vam najviše prijalo da se više krećete, da budete fizički aktivni, pa možete dan iskoristiti za odlazak u prirodu ili za bavljenje sportskim ili rekreativnim aktivnostima. Večernji sati su vam pogodni za odmor. Izbegavajte donošenje važnih odluka jer ćete biti zaneseni, pomalo konfuzni i nećete umeti da se snađete u trenutku. Sa voljenom osobom i članovima porodice imaćete tokom većeg dela dana skladne odnose, pružaćete im pažnju i iskrena osećanja.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za AVGUST 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: