Savet dana za 18. Novembar 2020.

Mesec pravi trigon sa Uranom, sekstil sa Merkurom i kvadrat sa Marsom.
Imaćete neočekivane ideje koje bi mogle da budu plodne i vredne za realizaciju. Potrebno je da ih razradite i krenete u ugrađivanje novih pristupa u određene oblasti vašeg života, jer će vam to poboljšati ostvarenje ciljeva.Vaše misli i osećanja će biti većim delom usklađeni međusobno, što će vam omogućiti da lakše donosite odluke i da lakše započinjete nešto novo, na poslu i privatno.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Pojačaće se vaša analitičnost, potreba da budete komunikativni i da jasno stavite drugima do znanja šta mislite i osećate i kako želite da postavite vaše odnose. UI večernjim satima osećaćete prolaznu napetost u bićete ishitreni, reagovaćete naglo. Budite pažljivi kako to ne bi dovelo do konflikta u vašim bliskim i emotivnim odnosima.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: