Savet dana za 20. Maj 2020.

Mesec ulazi u znak Bika i pravi kvadrat sa Saturnom i sekstil sa Marsom. Sunce ulazi u znak Blizanaca. Mesec pravi konjunkciju sa Uranom.
Upotrebite svoj osećaj kako da se postavite u različitim trenucima u različitim okolnostima jer će vas odvesti pravim putem. Posebno u slučaju kada niste sigurni kako da nešto rešite. U kasnijem delu dana ćete biti dobro organizovani i komunikativni. Posvetićete se planiranju predstojećih obaveza. Prijaće vam da se što više krećete, a u slobodno vreme biste mogli da upražnjavate fizičke aktivnosti jer je to dobro kako za vaše raspoloženje, tako i za efikasnost u onome čime se budete bavili tokom dana, a najviše koristi će imati za vaše zdravlje.                     

NOVO: Mesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Bavite se samo rutinskim aktivnostima i ne započinjite ništa novo i važno. Veći deo dana će vam proteći pomalo dosadno jer neke planove zbog nepovoljnih okolnosti nećete uspeti da ostvarite. Bićete u situaciji da čekate na druge ljude da obave ono što je neophodno kako bi i vaše obaveze mogle da dođu na red. Sa voljenom osobom ćete razgovarati o zajedničkim temama i to će vam biti zabavno. Pružićete partneru ono što najviše voli kod vas.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za JUN 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: