Savet dana za 21. Novembar 2020.

Mesec pravi sekstil sa Marsom. Venera ulazi u znak Škorpiona. Sunce ulazi u znak Strelca.
Na polju ljubavi ćete početi da osećate pojačane strasti i vađa očekivanja od partnera će biti uvećana. U pokazivanju svojih potreba i želja bićete direktni, mada ćete umeti i da strpljivo čekate iz prikrajka kako biste ugrabili ono što želite. U drugom delu dana ćete postati zahtevini u emotivnim odnosima. Posesivnost i ljubomora mogu da se pojačaju, mada će to biti više u pozitivnom nego u negativnom smislu. Počećete da osećate potrebu da vašu emotivnu vezu stabilizujete, a vaše strasti će biti pojačane.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Pojačaće se vaša analitičnost, potreba da budete komunikativni i da jasno stavite drugima do znanja šta mislite i osećate i kako želite da postavite vaše odnose. UI večernjim satima osećaćete prolaznu napetost u bićete ishitreni, reagovaćete naglo. Budite pažljivi kako to ne bi dovelo do konflikta u vašim bliskim i emotivnim odnosima.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: