Savet dana za 21. Septembar 2020.

Mesec pravi sekstil sa Jupiterom i trigon sa Neptunom. Merkur pravi kvadrat sa Plutonom. Mesec pravi sekstil sa Plutonom, Saturnom i Suncem i ulazi u znak Strelca.
U jutarnjim satima i tokom prepodneva osećaćete napetost i uznemirenost iz nevidljivog izvora. Neće vam biti jasno odakle dolazi to što osećate, pa se može dogoditi da vas obuzima iracionalan strah, da budete dekoncentrisani, da reagujete impulsivno na nekoga ili nečije reči. Imaćete osećaj kako vam mnogo toga u vašem okruženju smeta, a najviše će vam smetati razne sitnice, nešto na šta obično ne obraćate pažnju. Nećete uspevati da se prilagodite drugim ljudima niti okolnostima, pa je važno da izbegavate konfliktne situacije i donošenje važnih odluka. Bićete promenljivog raspoloženja, skloni preteranoj brbljivosti ali i povremenim prepirkama. 

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Tokom većeg dela dana ćete ispoljavati empatiju i ljubaznost, kao i dobar osćeaj za skladne forme. Ako se bavite kreativnim radom, imaćete pojačanu inspiraciju. U emotivnim odnosima ćete posvetiti partneru punu pažnju i obasipaćete ga lepim emocijama. Dobro će vam doći zabava jer ćete biti u prilici da se opustite i dobro provedete, a to će vam omogućiti da obnovite svoju energiju i da se osećate srećno i radosno.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: