Savet dana za 22. Maj 2020.

Mesec pravi trigon sa Plutonom i Jupiterom. Merkur pravi konjunkciju sa Venerom. Sunce pravi trigon sa Saturnom. Mesec ulazi u znak Blizanaca. Merkur pravi kvadrat sa Neptunom. Mesec pravi trigon sa Saturnom i konjunkciju sa Suncem, čime postaje mlad.
Sa optimizmom i vedrinom ćete pristupati onome što ste planirali za danas, kao i drugim ljudima. Imaćete potrebu da se više krećete. Umećete da sagledate širu sliku onoga čime se budete bavili tokom dana. To će vam omogućiti da brže i lakše postignete uspeh u svemu. U odnosima sa drugima ćete biti ljubazni i otvoreni na dogovore, komunikaciju, zabavu. U poslu ćete biti dobro organizovani i bićete u prilici da učvrstite svoj položaj i ostvarite napredak. Dobar uspeh možete postići u ostvarivanju važnih, velikih i dugoročnih ciljeva. U kasnijim popodnevnim satima bićete rasejani i dekoncentrisani, što vas upozorava da izbegavate bavljenje važnim aktivnostima.                       

NOVO: Mesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Imaćete teškoća da se dogovarate i razumete, kako u odnosima na poslu, tako i u emotivnim odnosima. Zbog toga vam ovo nije povoljan dan za poslovne pregovore i planiranja. Bićete neorganizovani i mnogo toga će vam se odvijati haotično. Budite pažljivi u lokalnom saobraćaju i izbegavajte alkoholna pića. U večernjim satima ćete imati više sklada u odnosima sa voljenom osobom i uspostavićete ravnotežu koja vam je potrebna. Ako ste u vezi, vaš partner i vi ćete ostvariti bolju bliskost i poboljšaćete vaš odnos.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za JUN 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: