Savet dana za 22. Septembar 2020.

Sunce ulazi u znak Vage.
Usmerite se na poslove od dugoročnog značaja. Imaćete dobar osećaj za finansijska ulaganja i rukovanje novcem, što vam može doneti dobitke. Imaćete dobru koncentraciju i lako će vam biti da se bavite stvarima gde je potrebno nalaženje rešenja koja zahtevaju preciznost i prilagodljivost. Bićete ljubazni i komunikativni, što vam daje prostora za konstruktivne dogovore, bilo poslovne ili privatne.  

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Ovaj dan će vam biti ispunjen prijatnim odnosima sa bliskim osobama. U odnosima sa drugima ćete umeti da preuzimate inicijativu. Imaćete dobar osećaj za važne stvari u odnosu. Umećete da se prilagođavate raznim situacijama i drugim ljudima. Na polju emocija vas očekuje sklad u odnosima sa voljenom osobom, prijatni razgovori i zabava.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: