Savet dana za 23. Maj 2020.

Mesec pravi kvadrat sa Marsom.
Osećaćete napetost i bićete ubrzani, nestrpljivi, skloni konfliktima. U ostvarivanju planiranih ciljeva suočavaćete se sa preprekama i biće neophodno da uložite veliki deo svoje energije kako biste ih rešili. Nailazićete na nove izazove, a posebno će nezgodna biti konkurencija u poslu čiji potezi će zahtevati vašu brzu reakciju. Vaše takmičarske sposobnosti će se pojačati ali ćete birti suočeni da igračima koji ne poštuju pravila fer pleja.                        

NOVO: Mesečni horoskop za JUN 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

To može dovesti do prolaznih konflikata sa saradnicima ili osobama koje budete sretali tokom dana u poslu ili privatno. Potrebno vam je da se osvrnete na neke svoje principe ili onaj deo sebe od kog ste se prilično udaljili. U emotivnim situacijama ćete biti nezadovoljni nekim stvarima u odnosu sa voljenom osobom ali će to biti prolazno i kratkotrajno neraspoloženje. Neophodna vam je otvorena i iskrena komunikacija.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za JUN 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: