Savet dana za 24. Septembar 2020.

Mesec ulazi u znak Jarca i pravi kvadrat sa Suncem. Merkur pravi opoziciju sa Marsom. Mesec pravi trigon sa Uranom.
Osećaćete pojačanu napetost u većem delu dana. To u vama može izazivati nagle i preterane reakcije koje su posledica preteranog potiskivanja emocija prethodnih dana ili duži period. Lako ćete biti isprovocirani na negativne reakcije. Potrudite se da izbegavate stresne situacije kojiko je to u vašoj mogućnosti jer ćete imati mali prag tolerancije na stres. Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije kako biste laše izašli na kraj sa napetošću. Umećete da se delimično prilagodite okolnostima i ljudima na koje budete nailazili.    

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Osećaćete se razapeti između onoga što osećate i onoga što mislite, pa vam ovaj dan nije pogodan za donošenje važnih odluka. U drugom delu dana će napetosti biti ublažene znatno. Osećaćete pojačani optimizam i motivaciju da se suočite sa teškoćama i preprekama i nadvladate ih pozitivnim stavom i akcijom, za šta ćete imati podršku najbližih osoba. Vi ćete njima takođe pružati podršku i pozitivne emocije, posebno voljenoj osobi.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: