Savet dana za 25. Avgust 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Neptunom, sekstil sa Merkurom i ulazi u znak Raka.
Tokom prepodnevnih sati ćete biti promenljivog raspoloženja, pomalo konfuzni i rasejani. Preporučuje vam se relaksacija i više odmora, kako biste postigli emocionalnu stabilnost. Potrebno vam je više kretanja. Izađite u prirodu ili otiđite na izlet, na bazen, u šetnju, a možete i da rekreativno vozite bicikl. Sve to bi vam prijalo da se napunite pozitivnom energijom. Komunikacija sa bliskim osobama će vam prijati.              

NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U drugom delu dana ćete biti kreativni i prijalo bi vam da se bavite vašim hobijem, nečim što vas interesuje i omogućuje vam da u tome uživate i da se zabavite. Bićete maštoviti i možete sa voljenom osobom ili nekim vama dragim ljudima provesti prijatno popodne i veče u zajedničkim aktivnostima i zabavi. U slobodno vreme možete da gledate filmove, odete u bioskop ili pogledate pozorišnu predstavu.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Septembar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: