Savet dana za 25. Jun 2020.

Venera kreće direktno. Mesec ulazi u znak Device.
Polako kreće izlazak iz zastoja i teškoća na emotivnom polju, kao i u pogledu lepote, vrednosti i sklada koji su bili prouzrokovani retrogradnom Venerom. Bez obzira na to što Venera danas kreće direktno, ona je trenutno stacionarna i zastoji na pomenutim poljima mogu u naredna dva-tri dana biti pojačani. Ovaj dan vam nije pogodan za bilo kakve promene na emotivnom polju niti za ulazak u novu emotivnu vezu. Možete se osećati rasejano, što će vas činiti sklonim greškama.                 

NOVO: Mesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Vaš osećaj za odnose sa drugima neće dobro funkcionisati danas. Pazite da ne dođe do nesuglasica u odnosima, posebno sa voljenom osobom. Od sredine popodneva ćete osećati nalet optimizma i moći ćete da se opustite.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za JUL 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: