Savet dana za 25. Mart 2020.

Nema aspekata na nebu. Mesec je u prvoj četvrti, mlad i u znaku Ovna.

[cfgeo_banner id=“7008″]

Vreme je pogodno da se započne nešto novo. Razmotrite svoje planove i mogućnosti i pripremite se za pokretanje realizacije. Teškoće će vam praviti neophodnost da se prilagodite aktuelnim okolnostima. To vas može činiti brzopletim i ishitrenim, pa je potrebno da svoju energiju usmerite na stvari od prioritetnog značaja. Budite pažljivi u donošenju odluka i u rukovanju novcem.

NOVO: Mesečni horoskop za MART 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Na taj način ćete uspeti da rešavate sve što vam je važno jer ćete biti dovoljno prilagodljivi i vešti. Imaćete dobar osćeaj kako da se postavite u datoj situaciji. Na emotivnom polju ćete biti dinamičniji i strastveni, pokazivaćete inicijativu i umećete da pokrenete partnera da vam se pridruži u nečemu što će vas oboje zabaviti. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i vaših najbližih. Vaša kreativnost će biti izražena.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za MART 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: