Savet dana za 26. Jul 2020.

Mesec pravi kvadrat sa Merkurom, opoziciju sa Marsom, trigon sa Venerom i kvadrat sa Jupiterom i Plutonom.
Potrudite se da vaše zamisli i ideje uobiličite kako biste bar jednu za koju uvidite da je plodna, korisna i da je moguće realizovati, pokrenete i sprovedete u delo. To će vam ovaj dan učiniti zanimljivim, daće vam motivaciju i popraviti raspoloženje. Ono što će vas ometati je što ćete biti pomalo kruti u svom razmišljanju i postupcima, bićete emotivno zatvoreni, osećaćete se umorno, imaćete osećaj da vas neko ili nešto pritiska i ograničava, što će hladiti vašu toplinu i nepovoljno uticati na vaše raspoloženje.     

NOVO: Mesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Potrebno vam je više kretanja, pa bi vam šetnja ili kraći izlet u prirodu pomogao da se opustite i stabilizujete. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti boljeg raspoloženja i vedriji sredinom dana, dok ćete u kasnijem delu dana nailaziti na neslaganja i može doći do prepirki.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za AVGUST 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: