Savet dana za 26. Mart 2020.

Mesec pravi kvadrat sa Jupiterom, Plutonom i Marsom, ulazi u znak Bika i pravi kvadrat sa Saturnom.

[cfgeo_banner id=“7008″]

Budite pažljivi sa novcem i izbegavajte da ulazite u troškove koji su realno nepotrebni u ovom trenutku. U protivnom rizikujete da uđete u minus na računu. Osećaćete se pritisnuti brigama, umorno i pomalo depresivno. Koncentracija će vam biti oslabljena. Potrebno vam je više kretanja i aktivnosti kako biste izašli iz letargičnog stanja i padova raspoloženja koja će vas obuzimati. Izbegavajte da se bavite nečim što od vas zahteva ulaganje velikih napora i što je povezano sa poslovima velikog obima i od dugoročne važnosti.

NOVO: Mesečni horoskop za MART 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Osećaćete se pritisnuto brigama, pa nećete moći da adekvatno reagujete na ono na šta ćete nailaziti u ostvarivanju današnjih planova. Na emotivnom polju ćete osećati nezadovoljstvo jer će vam nedostajati pažnja i toplina osećanja. To će u vama stvarati osećanje praznine. Niti ćete biti u stanju da pružite iskrena osećanja drugima niti da primite nečiju emotivnu toplinu. To je prolazno ali moglo bi da potraje do popodnevnih sati i da vas čini napetim. Izbegavajte nesuglasice u bliskim odnosima. Bićete skloni sitničavosti u vezi toga ko koliko pruža i prima u odnosima, što će dovoditi do napetih situacija.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za MART 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: