Savet dana za 26. Septembar 2020.

Mesec pravi kvadrat sa Marsom i Merkurom, ulazi u znak Vodolije i pravi trigon sa Suncem.
Osećaćete pojačanu potrebu za akcijom. Usmerite se na ono što vam je prioritetno i dajte sve od sebe. U mogućnosti ste da obavite dobar deo onoga što će se pokazati kao važno i za sadašnji napredak i za kasnije pokretanje nekih budućih radnih aktivnosti. Potreban vam je siguran i jasan pravac i koncentracija samo na ono što je važno.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Bićete brzi i efikasni. Jedino što vam se ne preporučuje je da rasipate svoju snagu na nepotrebne sitnice. Usmerite se na već započeto. Imaćete dobre ideje, jasan plan, razmišljaćete vrlo racionalno i umećete da svoje zamisli sprovodite u delo. Pokazaćete se dobro u organizaciji, timskom radu, saradnji, komunikaciji, poslovnim i drugim pregovorima. Na emotivnom polju ćete sa voljenom osobom ostvariti bar jedan važan zajednički cilj.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: