Savet dana za 27. Jul 2020.

Mesec pravi kvadrat sa Saturnom, ulazi u znak Škorpiona i pravi kvadrat sa Suncem. Jupiter pravi sekstil sa Neptunom. Venera pravi kvadrat sa Neptunom. Merkur pravi kvadrat sa Marsom.
Budite pažljivi na početku dana jer ćete imati otežanu situaciju na poslu i u odnosima sa drugima. Stresne okolnosti će negativno uticati na vas i nećete uspevati da se opustite i prilagodite onome što se bude dešavalo. Osećaćete se opterećeno raznim brigama i sve što ste planirali će se odvijati sporo i sa preprekama. Već od sredine dana će se situacija značajno poboljšati. Počećete da osećate pojačani optimizam i vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Dobićete materijalnu podršku za nastavak vaših poslovnih i privatnih planova što će vam omogućiti da ostvarite više nego što ste očekivali. Od sredine popodnevva nećete biti u mogućnosti da realno sagledate neke činjenice, što bi moglo da vam nenese nekakvu štetu ili finansijski gubitak. Budite pažljivi u odnosima jer ćete osećati napetost i lako može da dođe do prolaznih konflikata. Takođe budite pažljivi u obavljanju planiranih zadataka i poslova jer ćete biti skloni da brzate, pa lako možete da načinite kakvu grešku. Na teškoće i napetosti ćete nailaziti u akcijama i komunikaciji, kao i u saobraćaju.      

NOVO: Mesečni horoskop za AVGUST 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U nekim momentima ponašaćete se ishitreno i nepromišljeno. To može dovoditi do nesuglasica, konfliktnih situacija, teških razgovora, svađa i prepirki, kao i do nezgoda u saobraćaju. Potrebno je da nađete način da umanjite napetosti. Više odmora i relaksacije vam je neophodno. Na polju emocija ovaj dan nije pogodan za započinjanje nove emotivne veze. Bićete skloni da druge ljude idealizujete, što vam može doneti razočaranja. Vaši odnosi sa bliskim osobama i osobom sa kojom ste u emotivnoj vezi biće napeti. Najviše pazite na tajne i na ono što ste pokušali da prećutite ili sakrijete, jer neke stvari lako mogu da izađu na videlo i da dovedu do nepoželjnih situacija u vašim odnosima, posebno emotivnim.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za AVGUST 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: