Savet dana za 27. Jun 2020.

Mesec pravi opoziciju sa Neptunom, trigon sa Plutonom i Jupiterom, opoziciju sa Marsom, ulazi u znak Vage i pravi trigon sa Saturnom.
Očekuje vas dobro raspoloženje. Uspećete da se prilagodite situacijama u kojima se budete zatekli i osobama sa kojima se budete viđali i koje vas okružuju. Bićete usmereni na rešavanje finanijske situacije i na ostvarivanje dobitaka u čemu ćete imati uspeha. Ulagaćete sav potreban trud i dodatne napore. Nećete imati vremena da pravite detaljne planove nego ćete se više orijentisati tako što ćete ugrabiti šansu koja vam se pruža, a detalje ćete usput formirati. Moći ćete da se oslobite na svoju intuiciju ako vam zatreba. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja.                  

NOVO: Mesečni horoskop za JUL 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Kako ćete biti prilagodljivi u odnosu na ljude i okolnosti, vaše aktivnosti će doprineti učvršćivanju vaših pozicija. Možete i da organizujete susret sa prijateljima, opušteno uz razgovore o zabavnim temama. Bavite se ranije započetim aktivnostima i iskoristite slobodno vreme za razonodu. Na polju ljubavi vas očekuje sklad u odnosima sa partnerom i početak nove faze gde ćete učvrstiti stabilnost vaše emotivne veze i postaviti nove zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, može vam se dogoditi da upoznate osobu sa kojom ćete biti u mogućnosti da uskoro započnete novu emotivnu vezu.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za JUL 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: