Savet dana za 27. Septembar 2020.

Mesec pravi kvadrat sa Uranom. Merkur ulazi u znak Škorpiona.
Osećaćete se umorno na početku dana. Imaćete slabiju koncentraciju i bilo bi mudro da se ne bavite važnim i dugoročnim poslovima. Bićete pritisnuti brigama i osećanja će vam biti hladna i zakočena. To će biti kratkotrajno. Od sredine prepodneva ćete se razbistriti i vaša koncentracija, budna svest i pažnja će postati izoštreni. Moći ćete da se upustite u aktivnosti koje zahtevaju prodornost uma i traganje za konstruktivnim rešenjima.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Vaša komunikacija će biti vrlo jasna i umećete da nađete zajednički jezik sa različitim ljudima. U kasnijem delu dana ćete biti motivisani da se više krećete i budete angažovani oko nečega što zahteva ulaganje napora. U odnosima sa voljenom osobom ćete postići ravnotežu koja vam je oboma potrebna i vaša veza će funkcionisati skladno, pa ćete se osećati ispunjeno.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: