Savet dana za 28. Avgust 2019.

Mesec ulazi u znak Lava i pravi kvadrat sa Uranom. Mars pravi trigon sa Uranom.
Osećaćete se napeto i neraspoloženo. Biće vam teško da razmišljate pozitivno i nedostajaće vam koncentracija. Ovaj dan biste mogli najbolje da iskoristite tako što ćete izbegavati pasivnost. Ako budete pasivni, vaš nemir će se pojačati i bićete skloni konfliktima i emotivnoj povredljivosti. Ako se budete bavili intenzivnim aktivnostima, podjednako mentalnim i fizičkim, napetost ćete znatno ublažiti i pojačaćete motivaciju za postizanjem planiranih rezultatai uspeha. U slobodno vreme se možete baviti sportom, rekreacijom ili nekim vidom fizičkih aktivnosti. Najviše od svega će vam prijati da se bavite svojim hobijem jer će vas to opustiti i omogućiti vam da obnovite energiju. Imaćete interesantne ideje kako da dobijete motivaciju i energiju za nešto što će vam ispuniti dan. Bićete prodorni i umećete da se suočite sa svakom preprekom i da je prevaziđete.                 

NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Na druge ćete ostavljati utisak privlačne, harizmatične i pomalo tajanstvene osobe ali ćete pleniti pažnju na pozitivan način. Umećete da se prilagodite raznim ljudima i situacijama na koje budete nalazili. U večernjim satima ćete biti kreativni i maštoviti. U odnosima sa voljenom osobom ćete biti ćutljivi ali ćete zato imati jaku energiju, poneki zanimljiv predlog, a i vaša strastvenost će biti izražena, kao i romatničnost. To sve će uglavnom prijati vašem partneru.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Septembar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: