Savet dana za 31. Avgust 2019.

Mesec pravi trigon sa Saturnom, kvadrat sa Jupiterom, opoziciju sa Neptunom i trigon sa Plutonom.
U jutarnjim satima i sve do sredine dana bićete dekoncentrisani i rasejani. Izbegavajte da se bavite važnim poslovima i nemojte donositi važne odluke. U odnosima sa voljenom osobom nećete se dobro razumeti i nećete uspevati da postignete dogovor o nečem što i vama i vašem partneru predstavlja smetnju u vašem odnosu. Od podneva i do kraja dana bićete prilagodljivi u odnosu na okolnosti na koje budete nailazili.                   

NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Pojačaće se vaša efikasnost u obavljanju poslovnih zadataka i drugih aktivnosti koje ste planirali za danas. Bićete vešti u svemu što zahteva prodornost, duboku analiziku i rešavanje problema. Na emotivnom polju ćete biti snalažljivi i strastveni, što će vašem partneru prijati.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Septembar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: