Sedmice – Numerološka prognoza za Novembar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
Novembar je mesec kada ćete mnogo bolje razumeti I bliske ljude i svoje klijente. Pojačava Vam se empatija i humani ste, zato i imate toliko posla. Pazite samo da se ne iscrpljujete tuđim negativnim energijama, da više mislite o svom zdravlju.
Prijaće Vam klasična muzika i meditacija kada ste sami da biste se napunili pozitivnom energijom koja će Vam biti neophodna.

U ljubavi se partner može osetiti pomalo zapostavljenim, ali sve više razume da dosta radite i da sada tako mora da bude. Pronađite malo vremena za uživanje i za odlazak kod prijatelja koje dugo niste videli.

U svoju ishranu ubacite više kuvane hrane, avokado, mango i limun.

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: