Šestice – Numerološka prognoza za Novembar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
Imaćete puno obaveza I osećaj da ne možete sve da postignete. Potrebno je samo da se dobro organizujete I uspećete u tome. Partner treba da Vam pomogne da se ne biste osećali kao da nosite ogroman teret I dam orate o svemu da mislite. On Vam prepušta sve, jer misli da ćete ga uvek kritikovati.
Zdravlje će biti promenljivo, moguće su male prehlade, koje ćete brzo rešiti vitaminima I zdravom hranom. Uzimajte više ceđenih sokova koji će Vam podići imunitet.

Biće još toplo vreme za šetnju po prirodi I to će Vam prijati u trenucima odmora od posla. Meditirajte I ispraznite um od nepotrebnih sadržaja.

Nedostaje Vam sport, pa biste mogli sada da krenete na jogu ili pilates.

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: