Šestice – Numerološka prognoza za Oktobar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
Dosta ste osetljivi na oktobarske promene vremena, pa Vam dolazak jeseni može delovati sumorno I možete se osećati pomalo depresivno. Ne dozvolite da Vas obuzme depresija, već krenite na trčanje ili neki sport u zatvorenom.

Na poslovnom planu ćete razmišljati o promeni posla, ali ćete sačekati januar kada će biti povoljniji period za napuštanje sadašnjeg posla.
U ljubavi ćete konačno razrešiti težak odnos sa partnerom I postaviti granice u vezi koje su neophodne da bi veza opstala. Imaćete dosta obaveza oko roditelja,  jer im je potrebna Vaša podrška I pomoć sada kada su stari.

Proverite krvnu sliku I hranite se zdravo, jedite što više voća I povrća, a meso što manje, jer imate osetljiv digestivni sistem. Izbegavajte stresove, gledajte da što manje sedite ispred kompjutera kako Vas kičma ne bi bolela. Budite što aktivniji I trudite se da živite OVDE I SADA, umesto da stalno razmišljate o prošlosti I budućnosti.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: