Škorpija – mesečni horoskop za April 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaoskorpija

Dragi Škorpioni,

Prvog aprila će Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju usluga. Jasnije ćete sagledati kako da se reorganizujete i šta su vam prioriteti, kako biste mogli da nadoknadite propušteno i odloženo na ovom polju zbog nepovoljnih okolnosti u proteklom periodu. Već sledećeg dana 2. aprila, Mars će praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju komunikacija i saobraćaja. Pokrenućete pregovore o jednom velikom i dugoročnom projektu koji uključuje saradnju sa oblastima industrije, građevinarstva i energetskih resursa. Kako će Merkur praviti narednih dana kvadrat sa Marsom i Saturnom, na samom početku će pregovori biti teški i neizvesni. U pomoć će vam priskočiti jedan poslovni partner sa kojim imate dugogodišnju saradnju i koji će posredovati na vašoj strani, što će dovesti do toga da se pregovori nastave u željenom pravcu. U drugoj dekadi aprila će Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere praviti kvadrat sa Plutonom, što će opet dovesti do novih zastoja jer će se umešati vaša konkurencija koja će biti na trenutno boljim pozicijama.

Sredinom aprila će vas poslužiti sreća ali ćete i vi sami imati spremnu taktiku i lukavstvo koje će vam omogućiti da preokrenete pregovore u svoju korist i steknete prednost nad konkurencijom. Merkur će krenuti direktno, što će vam otvoriti mogućnosti za poboljšanje vapših poslovnih usluga i doneće vam više prometa i klijenata. 17. aprila će Venera praviti opoziciju sa Jupiterom. Može doći do raizilaska sa jednim poslovnim partnerom, raskida ugovora i teškoća ako se bavite javnim poslovima. Treća dekada meseca će vam biti povoljna jer ćete uspeti da uspešno završite pregovore i sklopite novo partnerstvo. Na polju novca vas očekuje veći dobitak sredinom aprila ali izbegavajte rizična ulaganja.

Nezaposleni Škorpioni će dobiti šansu da se zaposle u sektoru usluga i servisiranja. Imaće mogućnosti da dobiju posao i u oblastima komunikacija.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi aprila Venera koja vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće trigon sa Saturnom. Ostvarićete bliskost i željenu stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vodićete ozbiljne razgovore o zajedničkim planovima i bićete koncentrisani na poboljšanje materijalnih uslova vašeg zajedničkog života. U vezi toga ćete se slagati i razumeti.

U drugoj polovini aprila doći će do nesuglasica sa partnerom. Venera će praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do otkića nekih tajni koje ste imali jedno u odnosu na drugo i nekorektnih postupaka u odnosu. Neophodno je da se oboje angažujete oko rešavanja zajedničkih problema i budete iskreniji jedno prema drugome. Tako ćete prevazići teškoće.

Ako ste slobodni:

U drugoj dekadi aprila Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće trigon sa Marsom i upoznaćete osobu koja će vas privući na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana. Nakon toga će i Venera i Mars praviti trigon sa Neptunom, što će dovesti do buđenja osećanja bliskosti između vas i vaše simpatije. Imaćete utisak da ste pronašli srodnu dušu. Razumećete se bez potrebe za rečima. Ubrzo ćete započeti vezu ali pazite da vas neko drugi ne zavede, jer će biti takvih pokušaja.

Stariji Škorpioni će početi da se češće viđaju sa osobom koju su nedavno upoznali i sa kojom imaju zajedničke teme. Bićete skloni da u isto vreme održavate još jedan odnos, što može da vam pokvari šanse kod osobe sa kojom želite vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Prva dekada aprila vam donosi sklonost virusnim infekcijama, prehladi, gripu i povredama. Imunitet će vam biti u padu. Potrebno je da provetravate prostorije u kojima boravite. Kada je lepo vreme, izađite u prirodu. Potrebno vam je da više boravite na suncu. Drugi deo aprila vam donosi bolje zdravlje. Imunitet će vam biti pojačan i imaćete više energije za sve.

Najvažnije namirnice u ishrani tokom aprila su integralne žitarice i sveže zeleno voće. Nadoknadiće vam potreban magnezijum u organizmu ako budete svakodnevni konzumirali. Najviše vam je važna zelena salata, spanać, blitva, ali i rotkvice i mladi luk. Meso i mlečne proizvode konzumirajte umereno. Pojačajte unos E vitamina i gvožđa.

Srećni brojevi: 4,10, 18, 23, 27
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.