Škorpija – mesečni horoskop za Februar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaoskorpija

Dragi Škorpioni,

Najveći deo februara biće pogodan za Škorpione koji obavljaju posao od svoje kuće, posebno za one koji rade poslove preko interneta. Ostvarićete uspeh ako se bavite nekom vrstom slobodnih profesija ili pružate svoje usluge preduzećima i pojedincima iz raznih oblasti kao što su grafički dizajn, izrada web sajtova, reklamiranje na internetu, ažuriranje tektova, postavka ili montaža video i audio materijala i slično. Povoljan period vas očekuje i ako se bavite nekretninama ili dizanom enterijera, kao i knjigovodstvom. 11. februara Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere pravi kvadrat sa Jupiterom. Bićete skloni da prenaglašavate svoj autoritet, što će prouzrokovati nepoverenje vaših klijenata i uticati negativno na vaše poslovne odnose. Nalazićete i na nesuglasice sa nadređenima. 14. februara Sunce pravi sekstil sa Uranom i donosi vam pogodnosti za započinjanje novog poslovnog partnerstva i sklapanje unosnog ugovora. Uspeh vas očekuje na polju javnosti. Održaćete zapaženu poslovnu prezentaciju koja će biti dobra reklama za vaš biznis.

Nakon što pređe u znak Riba 18. u mesecu i u vaše polje platnog prometa, Sunce će 25. februara praviti sekstil sa Satunom. To će vam doneti uspeh u poslovnim pregovorima koji se tiču velikih i dugoročnih projekata. Na polju novca vas tokom februara očekuje više angažovanja i praćenja rada berzi i tokova novca. Vaš vladar Mars prolazi kroz vaše polje finansija, pa ćete biti aktivniji nego obično u rešavanju važnih finansijskih obračuna i u investicijama. Budite pažljivi 17. februara kada Mars bude pravio kvadrat sa Neptunom, jer nećete umeti realno da sagledate svoje mogućnosti, što vam može naneti gubitke ako uđete u rizične investicije. U trećoj dekadi meseca ćete imati bolji osećaj za rukovanje novcem.

Nezaposleni Škorpioni će imati pogodne mogućnosti da započnu sopstvenu posao ili će naći posao saradnika koji će biti honorarnog tipa.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Posvetićete više svog vremena zajedničkom životu i domaćinstvu, kao i porodici ako je imate sa vašim partnerom. Neophodno će biti da se pozabavite važnim pitanjima koja su se nagomilala nerešena u vezi raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Ukućani će vam zamerati da ih zapostavljate i da mislite samo na sebe. Moguće su i nesuglasice sa njima.

Venera će se od 11. februara nalaziti u vašem polju zabave, a kako vlada vašim poljem ljubavi i braka, unećete u vaše odnose sa partnerom više razonode. Bićete većinom vedrog duha, dobrog raspoloženja i predusretljivi prema voljenoj osobi. Umećete da organizujete više zajedničkih intimnih trenutaka. Sa članovima porodice ćete uspeti da se uskladite.

Ako ste slobodni:

Lako ćete se zaljubljivati ali će vam biti teško da se odlučite kome od nekolicine osoba koje će vas privlačiti da priđete. Radije ćete sanjariti i čekati da se nešto dogodi što će vas pokrenuti na akciju. Jednu dobru šansu za uzbudljivu emotivnu vezu biste mogli zbog toga da propustite. krajem meseca, 25. februara će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će u vama razbuktati strasti nakon susreta sa osobom koja će vas snažno privući. Ubrzo ćete ući u vatrenu avanturu.

Stariji Škorpioni će pokušati da zavedu osobu koju često viđaju na mestu na koje izlaze. To će od vas zahtevati da budete taktični, da pokažete lepo vaspitanje, inteligenciju i snagu ličnosti. Samo mala greška dovešće do neuspeha.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Osećaćete potrebu da se krećete i bilo bi dobro po vaše zdravlje da praktikujete svakodnevnu šetnju kao i da posećujete teretanu ako ste u mogućnosti. Mada će vam zdravlje biti uglavnom dobro, biće vam osetljivo grlo, pa se čuvajte prehlade. U slučaju da vas zadesi nekakva virusna infekcija, to će biti kratkotrajno, sa samo malo povišenom temperaturom.

Potrebno je da ishranu pojačate tvrdim sirevima, jogurtom, kao i žitaricama koje možete mešati sa mlekom i jogurtom kao što su pšenične, ovsene i ražene pahuljice. Goveđe i pileće meso možete uzimati u većim količinama ali bolje kuvano nego pečeno. Od povrća su vam pasulj, grašak, karfiol i cvekla korisni. Od voća uzimajte kivi, banane i mandarine.

Srećni brojevi: 4, 11, 16, 20, 26
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.