Škorpija – mesečni horoskop za februar

skorpijaPosao
Ambiciozni ste i prilično ste žestoko zakoračili u novu godinu. ipak, niste agresivni i ne gazite po drugima, već sasvim lepo i pozitivno drsko sarađujete sa svima. Mnogima se dopada vaš stav i uzor ste im. Vaša naočitost vam u tome dosta pomaže, pošto imate taj urođeni šarm i harizmu kojom vladate fantastično. Ipak, čuvajte se pojedinaca, jedan iz znaka Device ili Bika vam pokušava podmetnuti nogu, ali sve je to deo  svakodnevnice, uvek imamo “trolove”u svakom poslu, zar ne?
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša strast je neugasiva, vi kao da ste  konstantno pod dejstvom afrodizijaka! Naprosto, krevet je vaša teritorija, tu niko ne može da vam parira, osim ako biste za partnera imali Strelca recimo. Ako imate osobu iz drugog znaka, trenutno, s kojom ste u vezi, to je odnos potčinjen-nadređen, i vama se to veoma dopada, pošto vas uspeva zadovoljiti na način na koji vama prija. Svakako da povremeno nailazite na rutinu, ali vaša mašta uvek smisli nove, često i uvrnute načine da osvežite strast. Svaka čast na živopisnosti!

Ako ste usamljeni

Kada ste usamljeni, odnosno nemate stalnog partnera, vi olako posežete za bilo kim ko vam padne šaka. Ta osoba srećom ne zadržava se dugo u vašem životu, pošto posle kratkog vremena prelazite u ofanzivu i psihički se iživljavate, jer podsvesno znate da ta osoba nije ona prava, i kao da je baš zbog toga maltretirate. Razmislite da li je vreme da prerastete takvo ponašanje prema drugima.

Zdravlje

Prepuni ste energije i prosto isijavate. Uz vas se drugi osećaju bolje, vi ste pravi akumulator! Potrebno je samo povremeno “punjenje”. Uzimajte nešto od suplemenata, ali ne preterujte u količini. Napravite pauzu svakih mesec dana od bar nedelju dana.

Srećni brojevi

23, 34, 100,67,90

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.