Škorpija – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaoskorpija

Dragi Škorpioni,

Tokom januara ćete biti u mogućnosti da ispoljite svoje talente, poboljšate radne sposobnosti i istaknete se u ostvarivanju ciljeva u predviđenom roku. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja zahvaljujući konjunkciji Marsa, vašeg vladara sa Jupiterom. Bićete više nego obično u pokretu, održavaćete sastanke sa poslovnim partnerima i drugim osobama koje su vam važne za posao. Uspeh vas očekuje u poslovnim pregovorima, kao i ako se bavite oblastima saobraćaja, informacija i prosvete. Bićete dobro organizovani i sve ćete pažljivo i sistematski planirati. Zahvaljujući sekstilu Marsa sa Venerom, uspećete da pridobijete interesovanje za vaše projekte. Uspeh ćete postići u oblastima trgovine, naročito ako se bavite trgovinom građevinskim materijalnom, energetskim resursima kao što su uglaj i nafta, rude, kao i kozmetika. Na teškoće prolaznog tipa ćete nailaziti ako se bavite zantskim delatnostima i uslugama raznog tipa. To će biti iznenadni kvarovi sredstava za proizvodnju ili teškoće u odnosima sa sardnicima, što ćete lako rešavati.

Uspećete da sklopite nove ugovore koji će vam doneti bolju zaradu od očekivane. 7. i 8. januara će Mars praviti konjunkciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem finansija, a zatim će Sunce i Venera praviti sekstil sa Jupiterom. To će vam doneti dobar osećaj za ulaganja. Isprobaćete drugačije metode od dosadašnjih za obrt veće količine novca, što će vam doneti dobitke. Jedino što može da vam poremeti planove na polju novca jesu nepredviđene okolnosti koje bi dovele do prolongiranja zakazanih rokova. U tom slučaju bi se radilo o nekom vidu više sile na šta ne biste mogli da utičete i što ne bi nastalo zbog vaše nemarnosti. Bez obzira na to, nećete imati veliku štetu i uspećete da budete na dobitku.

Nezaposleni Škorpioni će umeti da se predstave na najbolji način potencijalnim pslodavcima, što će im doneti velike šanse da dobiju stalni posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem braka i ljubavi pravi u prvoj dekadi jaunara sekstil sa Neptunom, Jupiterom i Marsom. Bićete maštoviti, romantični i ispoljavaćete prema voljenoj osobi više pažnje i nežnosti. Vaši predlozi u vezi mesta gde biste zajedno izlazili biće dobro dočekani. Vašem partneru će prijati vaš optimizam i vedro raspoloženje.

Vaša veza će biti dionamičnija i sa više strasti i to će vam doneti više bliskosti. Jedino što će moći da remeti sklad između vas dvoje biće kvadrat između Venere i Urana sredinom januara. Nećete se složiti oko nekih novih predloga u vezi zajedničkih ciljeva. Kada Venera uđe u znak Vodolije, više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Na početku meseca ćete biti zaljubljeni u osobu koju ste nedavno upoznali na jednoj zabavi. Maštaćete o vezi koja će trajati do kraja života i biti ispunjena svim što želite da doživite. Vašu simpatiju ćete idealizovati i dizati u nebesa. Kada je malo bolje upoznate otkrićete da se ni malo ne razlikuje od proseka. Prestaćete da očekujete nemoguće i odlučićete da budete strpljivi dok se bolje ne upoznate. Bićete otvoreni da sa tom osobom uđete u slobodnu i neobaveznu vezu.

Stariji Škorpioni će mnogo pričati o tome kako ih zanima samo prava ljubav i kako su spremni da poklone svoje srce osobi koja je pouzdana i želi ozbiljnu vezu. Sami sebe ćete demantovati tako što ćete ući u avanturu ili površnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Mars koji je vladar vašeg polja zdravlja će tokom januara biti dobro postavljen i u povoljnim aspektima, što će vaše zdravlje činiti stabilnim. Bićete puni snage i vaš imunitet će biti iznad proseka. Umećete da svoju snagu štedite i ne rasipate je na nepotrebne stvari, pa ćete biti uvek odmorni i puni pozitivne energije.

Osećaćete pojačanu potrebu za slatkišima i brzom hranom ali je savet da to kontrolišete tako što ćete pravilno rasporediti obroke i biti umereni u svemu. Mleko i mlečne proizvode kao i hranu koja sadrži puno skroba umanjite. Pojačajte hranu koja sadrži vlakna kao što je celer, peršun, pomorandža. Jedite više voća, meso umereno i pijte više vode ili sokova.

Srećni brojevi: 1, 7, 13, 16, 22
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.