Škorpija – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Žestoko ste zapenili u startu u ovoj godini. Šokirate druge svojim namerama, ali i očekivanjima. Poprilično ste nerealni i agresivni ako vam upute da porazmislite. Ne libite se ni ružnih reči. Svojstvene su vam, doduše. To je vaš način da izrazite stanje duše. Zapravo, to je vaš odbrambeni mehanizam i reakcija na kritiku. Morate biti staloženiji i raditi timski, što vam teško polazi za rukom, ali čovek se uči dok je živ.

Ljubav

Ako ste u vezi
Sjajna veza u kojoj ste trenutno nastaviće da sjaji i dalje istim žarom. Neobičan ste spoj. Našli ste osobu jednako energičnu kao što ste i vi sami. Obično to teško ide, ali kod vas ovaj put “pali”. Čak i diskusije su vam umerenog intenziteta i vise liče na filozofske doskočice. Igra rečima nastavlja se i pod jorganom. Vrlo ste vickavi. Sram vas bilo, ha ha…

Ako ste usamljeni
Toliko truda, priprema, ali jos uvek ništa ne bejaše na polju ljubavi. Međutim, sve se menja krajem meseca. Upoznaćete osobu koja vas podseća na najboljeg prijatelja/icu, pa ćete vrlo lako stupiti u razgovor. Upoznaćete se sasvim slučajno, kad se tome najmanje nadate. razgovor će poteći sasvim spontano a tema će biti uobičajene stvari. Osoba ce biti sasvim prosečnog izgleda, ali vas će uzbuditi upravo to!

Zdravlje

Česte migrene i loš san razlog su da ovog meseca posetite lekara. Nije ipak ništa ozbiljno. No, ipak se morate toga rešiti.

Srećni brojevi

10, 21, 24, 25, 30

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.