Škorpija – mesečni horoskop za Jul 2017.

Posaoskorpija

Dragi Škorpioni,

Na početku jula može se dogoditi da vam izostane podrška koju očekujete u vezi jednog poslovnog projekta, a što se najpre može odnositi na finansijsku podršku. Vaš vladar Mars pravi opoziciju sa Plutonom, što može dovesti i do raskida jednog poslovnog partnerstva. Neki planovi će vam ovim nepovoljnim aspektom biti poremećeni i bićete primorani da ih menjate ili prilagođavate. Izbegavajte ulazak u veće finansijske transakcije i investicije. Saradnja sa inostranim partnerima vam neće dobro funkcionisati do 10. jula, a to je i period kada vam se ne preporučuju poslovna putovanja. Merkur će između 6. i 26. jula prolaziti kroz vaše polje posla i karijere i kroz znak Lava. To će vam doneti uspeh u poslovima koji su povezani sa oblastima komunikacija, informacionih tehnologija, oglašavanjem i reklamiranjem, grafičkim dizajnom, estradnom i zabavnom delatnošću i govorništvom. Umećete da se probijete u prvi plan i privučete pažnju klijenata ili publike svojim radnim veštinama i nastupom. Ovo će vam posebno pomoći ako ste po profesiji prodavac.

Pružiće vam se pogodne mogućnosti da poboljšate saldo na svom računu i ostvarite bolju zaradu u odnosu na protekli period. Merkur će 14. jula praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Imaćete investicioni plan dobro osmišljen i dobro organizovan. Venera će praviti trigon sa Jupiterom 18. jula i doneće vam dobitke kroz investicione fondove i tokove novca. Imaćete pojačan platni promet i pratiće vas srećne okolnosti. Mars ulazi u vaše polje posla 20. jula, a nakon toga i Sunce, što će vam pojačati motivaciju. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti pojačane i vaša inicijativa će vam otvoriti mnoga vrata. Ako ste na mestu menadžera, očekuje vas napredak na poslu i još dobitaka.

Nezaposleni Škorpioni će biti u prilici da započnu sopstveni biznis, za šta im je pogodan period nakon 22. jula. Imaće podršku, moguće i u vidu subvencija.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Više nego obično ćete razgovarati sa partnerom o raznim temama i većina tih tema će biti zabavnog karaktera i odnosiće se na vaša zajednička interesovanja i svakodnevne teme. Oboje ćete uživati u tim razgovorima jer će vas činiti opuštenim i omogućiće vam da poboljšate emotivni odnos. Saznaćete i nešto više o potrebama i očekivanjima voljene osobe.

Trigon Venere koja vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva sa Jupiterom u drugoj polovini jula donosi vam lepe trenutke sa partnerom u kojima ćete oboje uživati. Mogli biste da taj period iskoristite da odete zajedno na odmor u inostranstvo gde biste se dobro proveli i to bi vam ostalo u sećanju kao jedan od boljih zajedničkih perioda udvoje.

Ako ste slobodni:

Osoba koju želite da osvojite i započnete sa njom novu emotivnu vezu delovaće vam previše ležerno i neozbiljno u početku jer će pokazivati interesovanje samo za zabavu i površne kontakte. delovaće vam kao da vas ne primećuje i da nije zainteresovana. U stvari, vi sami nećete primećivati skrivene signale koje vam šalje. Zahvaljujući povoljnom uticaju Venere, imaćete velike šanse da uđete u novu vezu, pod uslovom da pažljivo i realno sagledate šta vam je činiti.

Stariji Škorpioni će idealizovati osobu koja im se dopada, pa se mogu razočarati kada shvate da je ta osoba daleko od ideala koji su zamišljali. U vezu ćete uspeti da uđete samo ako istaknete svoje kvalitete i privučete njenu pažnju.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Do polovine jula vam je potrebno više kretanja. Ako se potrudite da budete u optimalnoj fizičkoj kondiciji, to će vam pomoći da prevaziđete trenutke umora i padove energije kojih će biti povremeno. Izbegavajte preterano izlaganje suncu i uzimajte više tečnosti. Potrebno vam je svakoga dana bar malo vremena za psihofizičku relaksaciju.

Ishrana bi trebala da vam sadrži više voća koje je bogato vitaminima. Od povrća bi vam prijao najviše brokoli, a zatim i mladi krompir, grašak i šargarepa. Ananas i lubenica vam nadoknađuju potrebnu tečnost i čiste organizam od viška štetnih materija. Umanjite unos mesa i mlečnih proizvoda, dok mleko možete da konzumirate u umerenoj količini.

Srećni brojevi: 7, 11, 16, 21, 24

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.