Škorpija – mesečni horoskop za Jun 2017.

Posaoskorpija

Dragi Škorpioni,

Umećete da donosite dobre odluke i da pravite izbore koji će vam se isplatiti ili vam doneti napredak koji očekujete u realizaciji planiranih radnih zadataka. Potrudite se da svoje ideje razradite, posebno jednu ideju koja vam već duže vreme okupira pažnju i o kojoj intenzivno razmišljate. Imaćete dovoljno vremena i mogućnosti da izvučete najbolje iz onog što ste zamislili, kako biste tu ideju mogli da pokrene na praktičnom planu. Vaši poslovni odnosi će biti stabilniji i nalazićete zajedničke interese u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete intenzivnu komunikaciju koja će vam omogućiti da dođete u posed važnih informacija važnih za vaš uspeh u poslu. Vaš osećaj za sve što zahteva disciplinu, jasnu strukturu, hijerarhiju i poslovne sisteme će biti pojačan. Vaš um će biti jasno usmeren i svemu ćete pristupati ozbiljno, primenjujući svoje znanje i iskustvo. Budite pažljivi u radu na velikim projektima koji zahtevaju povišen stepen odgovornosti. Osećaćete pritiske da radite brže i ulažete više energije, što će vas iscrpljivati i činiti napetim.

Do sredine meseca ćete biti u mogućnosti da uvećate i poboljšate saldo na svom računu. Imaćete dobar osećaj za tokove novca i na tom polju ćete biti promišljeni i dobro organizovani. Krajem meseca, između 25. i 28. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Bićete skloni da trošite više nego što ste planirali, što vam može doneti teškoće i uvesti vas u minus na računu. Izbegavajte da ulazite u dozvoljeni minus na svojim platnim karticama jer će vam biti tesko da to pokrijete u narednom periodu. Takođe budite pažljivi u velikim transakcijama i izbegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije jer vam mogu naneti gubitke.

Nezaposleni Škorpioni će se dosetiti da pronađu posrednika ili osobu koja može da im bude veza kod potencijalnog poslodavca.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

U odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom bićete vedri, zabavni, imaćete predloge koje će se vašem partneru dopasti i osmislićete zajedničke aktivnosti. Zahvaljujući Veneri koja će od 6. juna prolaziti kroz vaše polje braka i znak Bika gde je u sedištu i snažna, ostvarićete sa voljenom osobom snažnu bliskost i bićete punim srcem jedno uz drugo. Potrudite se da razrešite ono što vam je u prethodnom periodu predstavljalo teškoću ili nesporazume koje ste imali u odnosu jer ćete za to imati dosta povoljnih prilika. Prema voljenoj osobi ćete ispoljavati nežnost, iskreno ćete pružati svoja osećanja i umećete da pokažete koliko vam je stalo. Imaćete i bolji osećaj za to šta je vašem partneru potrebno.

Ako ste slobodni:

Pojaviće se neko ko će vas na prvi pogled privući i zaljubićete se ali ćete u isto vreme biti skloni da tu osobu idealizujete. To vas može sprečiti da se angažujete u dovoljnoj meri oko privlačenja mogućnosti da vas ta osoba primeti i da se zainteresuje za vas. U drugoj polovini juna ćete biti realniji i naći ćete načina da privučete njenu pažnju. Trigon Venere sa Plutonom 23. juna vam može doneti početak nove emotivne veze koja može da potraje dugo vremena. Stariji Škorpioni će biti promenljive sreće kada je reč o ljubavi. Poželeće da zavedu osobu koja im je simpatija duže vreme, ali će pri tom sami biti zaneseni i to će više ličiti na platonsku ljubav nego što će uspeti da započnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Mars koji vlada vašim poljem zdravlja prolazi kroz znak Raka gde je slab i u padu, što će vaše zdravlje činiti osetljivim. Kako biste izbegli da pad imuniteta dovede do nekakvih tegoba, potrebno je da se više krećete i da se svakog dana bavite nekim vidom fizičkih aktivnosti, uglavnom rekreativnih. Izleti u prirodu će poboljšati vašu vitalnost. Za bolje i stabilnije zdravlje, zdrava i pravilna ishrana vam je od velike važnosti tokom juna. Potrebna vam je disciplina na polju ishrane. Bilo bi mudro da se informišete koje su namirnice neophodne vašem organizmu, a šta biste trebali sa umanjite ili izbacite. Više svežeg voća i povrća vam je neophodno, kao i vitamini i gradivne materije.

Srećni brojevi: 2, 18, 20, 24, 27

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.