Škorpija – mesečni horoskop za mart

skorpijaPosao:
Malo čudno da započnemo poslovni horoskop, ali da li imate ikakav hobi? Znate li da bi bavljenje bilo čim moglo dobro da vas opusti, da vas napuni toliko potrebnom energijom za nove radne pobede? Po nekim istraživanjima, ljudi koji bar pola sata dnevno odvoje za svoje hobije su dosta jači i motivisaniji od ostalih, pa eto, razmislite šta je to što vas zanima, šta je to na šta biste potrošili jedan sat dnevno da dan traje 25h.
Potrebno je malo više da zapnete da biste ostvarili delić onoga što želite, da biste uspeli onoliko koliko biste vi voleli, odnosno koliko je potrebno da biste normalno živeli. Baš zato pominjemo taj hobi, da biste malo ispraznili mozak a “napunili mišiće” i onda svom snagom krenuli ka svojim ciljevima. Saturn je u vašoj kući pa nam to govori da morate dobro da isplanirate sve puteve ka vašim ciljevima, i da jako morate da držite sve konce u rukama kako biste išli kao što ste zacrtali. Ako imate neka potraživanja, ako vam neko duguje novac, malo se više potrudite da to izvučete pošto druga strana sigurno neće da se javi da vam izmiri dugovanja. Takva su vremena, na žalost.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Ako ste u dužoj vezi, braku, osetićete ovaj mesec da vam se partner daje, i priža više nežnosti nego ranije, pa samo možemo da vam čestitamo i poželimo da se ljubavna idila nastavi i dalje. Naravno, nemojte da dopustite da partner ostane bez nagrade za takvo ponašanje, pa mu dajte sebe više nego ikada. Ako je partner ikada imao neke želje, fantazije sa vama ili o vama, pravo je vreme da mu sve poželjeno ispunite. Oni koji su u kraćim vezama treba da rade na kvalitetu veze, deljenje nežnosti, ljubavi, ali i nekih slatkih malih tajni puno će značiti vašem partneru, poverenje će samo da jača a samim tim i vaša sreća. Uživajte, drage Škorpije.

Ako ste slobodni:
Postoji velika šansa da se tokom meseca jave neka osećanja ka osobi koju poznajete duže vreme, sa kojom radite, studirate, idete u školu… Doći ćete u iskušenje da rizikujete vaše prijateljstvo ili poznanstvo ne znajući da li da osoba oseća išta ka vama ili ne, a tu ne možemo ništa da vam savetujemo sem da pokušate to što vam srce kaže. Naravno, ako budete odbijeni to nije nikakva katastrofa ni smak sveta, pretvorite to u jednu šalu i nasmejte se na svoj račun. Ako vam to uspe, nema šta da kažemo sem da čestitamo na hrabrosti.

Zdravlje:
Umesto priče o zdravlju, predložićemo vam da u svoju ishranu ubacite što više ribe, pilećeg filea, belanaca, badema, lešnika… Slatkiše i peciva pokušajte da zaobiđete ovaj mesec, pa vam garantujemo da ćete tokom proleća mnogo bolje da se osećate.
Ako imate bilo kakvih problema sa disajnim organima, posetite lekare i obavite kontrolni pregled. Mogući su manji problemi sa mišićima, ali ništa strašno i vredno spomena.

Srećni brojevi:
12, 23, 24, 28, 30

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.