Škorpija – mesečni horoskop za Novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaoskorpija

Dragi Škorpioni,

Kroz vaš znak će tokom novembra prolaziti čak tri planete. Sunce i Jupiter se već nalaze u vašem znaku, a od 7. u mesecu će im se pridružiti i Venera. Kako Sunce vlada vašim poljem posla i karijere, dok bude prolazilo kroz vaš znak, praviće trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom i to sve u prvoj dekadi novembra. Bićete puni kreativnih ideja koje će vam omogućiti da ubrzate napredak vaših poslovnih planova. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zabave, ugostiteljstva i estrade, kao i ako ste prosvetni radnik ili dizajner. U donošenju važnih odluka moći ćete da se oslonite na intuiciju jer će vas voditi ka dobitnim rešenjima. Održavaćete sastanke sa poslovnim partnerima i saradnicima, bićete često u pokretu i obavićete većinom uspešne poslovne pregovore. 13. novembra će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom. Vaši lični nastupi i poslovne prezentacije će biti zapažene. Umećete da uspešno rukovodite svojim poslovima, posebno ako ste privatnik. U drugoj polovini meseca ćete imati teške pregovore oko jednog posla ali ćete uspeti da ostanete u igri.

Konjunkcija Venere sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca, sredinom meseca, doneće vam mogućnost ulaska u nove investicije koje bi trebale da uvećaju saldo na vašem računu. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i umećete da procenite u koje oblasti vam se isplati ulagati i kolike sume da izdvajate. 22. novembra će Sunce ući u znak Strelca i vaše polje novca, pa ćete umeti da sa više samopouzdanja donosite finansijske odluke koje će se pokazati isplativim. najviše ćete profitirati kroz realizaciju sopstvenih ideja. Jedino je važno da izbegavate upuštanje u rizične šeme koje obuhvataju nelegalne tokove novca. Veći deo zarade ostvarićete kroz oblasti komunikacija i trgovine energentima.

Nezaposleni Škorpioni će umetni da se nametnu potencijalnim poslodavcima i da ih uvere da su pravi za budući posao, čak i ako nisu dovoljno vešti u samom poslu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi i braka ulazi 7. novemra u vaš znak što će vam doneti više pažnje od strane partnera. Bićete u situaciji da voljenoj osobi izađete u susret oko nečega što možete da učinite, a što će joj značiti i biće vam zahvalna. To će vam dati do znanja da je potrebno da se više posvetite jedno drugom i zajedničkim aktivnostima.

Konjunkcija Venere sa Jupiterom sredinom meseca će vam omogućiti da u vašu emotivnu vezu unesete nešto novo, što će biti pravo osveženje i što će poboljšati bliskost između vas i voljene osobe. U drugoj polovini novembra ćete uživati u zajedničkim romantičnim trenucima zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Više vremena ćete provoditi zajedno.

Ako ste slobodni:

Na početku meseca ćete biti skloni zaljubljenosti i zanesenosti. Bićete u mogućnosti da birate s kim ćete izlaziti jer će više osoba biti zainteresovano za vas. U početku nećete biti zainteresovani za ulazak u novu emotivnu vezu. Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati. Početkom treće dekade novembra će se posredstvom sekstila Venere sa Plutonom pojaviti osoba koja će zaokupirati svu vašu pažnju. Bićete u mogućnost da uđete u vezu koja će biti vrlo snažna i ispunjena erotskim nabojem.

Stariji Škorpioni će biti u mogućnosti da započnu uzbudljivu avanturu, što će im u početku odgovarati. Ubrzo će se između vas i druge osobe probuditi i osećanja. Razmislite da li ste dovoljno spremni za vezu na duže staze.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Bićete osetljivog zdravlja, što će se najviše odraziti na psihosomatskom nivou. Izbegavajte preterivanja bilo kakve vrste i više se odmarajte. U protivnom ćete biti nervno napeti. Dobro bi vam došlo i da se više krećete i da se bavite nekim vidom fizičkih vežbi. To mogu biti i jednostavne rekreativne vežbe. Kondicija i imunitet će vam biti slabiji nego obično.

Pojačajte svoju ishranu kaloričnom hranom kao što je crveno meso, riba, punomasni sirevi, mleko i mlačni proizvodi. Integralni hleb, pšenične klice, pasulj, karfiol, brokoli su vam neophodni u ishrani kako biste ojačali imunitet. Od voća uzimajte ono koje sadrži C vitamin, kao što su pomorandže i limun. Pijte više vode i čajeva, kao što je zeleni čaj.

Srećni brojevi: 2, 7, 13, 17, 22

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.