Strelac – Ljubavni horoskop za 2015.

strelacNajbolje ćete se slagati sa:
Bik, Lav, Devica
Najgore ćete se slagati sa:
Škorpija, Strelac, Ovan
Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećna Nova godina dragi prijatelji!
Ljubavne astrološke prognoze počinjemo za trenutno slobodne Strelce koji bi ove godine mogli da pronađu osobe koje žive hiljadama kilometara daleko, koje do sada nisu ni čuli ni videli… Da ovo pišemo 10-ak godina ranije i sami bismo se iznenadili napisanim, ali danas u vreme interneta ništa nije čudno… Dakle, postoji velika šansa da preko interneta upoznate i započnete ljubavnu vezu sa osobom iz druge države, i ta veza bi mogla postati jako, jako ozbiljna. Tako da, ako upoznate nekoga preko interneta, znajte da bi to moglo biti to…
Za one koji su u vezi, jedini savet je da uložite još više truda u vezu, odnosno u voljenu osobu, pa će veza postati još ozbiljnija. Sve što je uloženo će vam se i vratiti, verovatno i višestruko! Pokažite dovoljno razumevanja, dajte sebe i više nego što ste do sada davali i nema da brinete.
Od pretnji za one koji su u dužim vezama ili braku, moguće su razmirice oko novca, smatraćete da vam je finansijska situacija jako loša, a partner će hteti nešto da kupi, da investira, tako da su oko toga više puta tokom sledeće godine moguće svađe, čak i ozbiljnije. Ne kažemo da niste u pravu, samo pokušajte to partneru lepo da objasnite, bez svađe, vriske, ultimatuma.
Oni koji planiraju brak ili decu neka se bace na posao sredinom proleća ili početkom leta, pošto bi sve što je tada započeto moglo da ima jako srećnu budućnost.
Srećna vam bila 2015.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.