Strelac – mesečni horoskop za decembar 2016.

strelac

Posao

Dragi Strelčevi,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Kako je Sunce u vašem znaku, izvesno je da ćete se sa puno entuzijazma i energije baciti na neodložive poslove, koji se nagomilavaju obično u ovom periodu godine. U vašem znaku je i planeta Saturn, koja vas upozorava da ne žurite, već da se dobro organizujete, kako ne bi premašili obećane termine, ispouke ili završetke projekata na kojima radite.. Koncentrišete snage na pronalaženje što praktičnih rešenja za svaku situaciju. U ovom periodu od značaja je da proširite krug saradnika, a u poslvanju obratite pažnju da u komunikaciji sa klijentima i poslovnim partnerima i budete jasni i precizni. Finansijska situacija će biti solidna u toku čitavog meseca, a priliv novca na vaš bankovni račun će se intezivirati u poslednjoj dekadi decembra, kada Sunce uđe u vaše polje finansija. U ovom periodu posebno uspešni će biti poslovi vezani za visoku tehnologiju, internet, modu, dizajn i marketing.
Završnica godine za zaposlene Strelčeve će biti vrlo dinamična i zahtevaće od vas da uložite veliki trud, kako bi ispoštovali zadate rokove i obavili radne zadatke korektno i na vreme. U ovom periodu planeta vašeg posla i poslovnih odnosa je u znaku Vodolije i vašem trećem polju komunikacije, intelekta i logike pa će vaš uspeh u obavljanju radnih zadataka zavisiti od fokusiranja vaše pažnje na ovo. Uspećete da se iskobeljate i završite obaveze, tako da ćete se na novogodišnjoj proslavi u firmi pozitivno iznenaditi pohvali od onih članova kolektiva od kojih to niste očekivali.
Nezaposleni Strelčevi mogu da u ovom periodu očekuju više ponuda za posao i zato treba da dobro promisle, šra da izaberu i kojim će putem da krenu.

Ljubav

Ako ste u vezi:
Vaša bračna ili partnerska situacija je vrlo dobra većim delom decembra. Sunce je u vašem znaku i vi ste se naoružali samopouzdanjem, šarmom i optimizmom. Svojom neposrednošću podizaćete raspoloženje vašoj neposrednoj okolini, partneru i članovima uže porodice. Očekuje vas puno druženja i slavlja u ovom mesecu i vaš parner će se pobrinuti da vas obraduje i ugodi vam za vaš rođendan. Planeta vašeg bračnog ili partnerskih odnosa Merkur je u znaku Jarca, od 2. decembra, pa ćete jednostavno komunicirati i pažnju usmeriti na konkretne i praktične obaveze, ali planeta vaših bračnih odnosa Merkur od 19. decembra kreće retrogradno i mogući su nesporazumi u komunikaciji sa vašim partnerom. Potrudite ste da ono što mislite i zahtevate, iskažete precizno i koncizno. Za novogodišnje veče otićićete na kraći put i tamo ćete se sa prijateljima i partnerom sjajno provesti!

savet_ljubav_baner

Ako ste slobodni:
Do 19. decembra vaša planeta ljubavnih odnosa Mars je u znaku Vodolije i vašem trećem polju komunikacije, tako da ćete ovaj period biti izuzetno društven i pun iznenađenja i uzbuđenja. Zadovoljavajće vas po koji flert i avantura ili ćaskanje sa simpatičnom osobom, koju poznajete samo preko neke društvene mreže. Preko starijeg brata ili sestre upoznaćete osobu, koja će vas iskreno privući i u poslednjoj dekadi decembra, kada planeta Mars uđe u znak Riba, bićete već romantično zaljubljeni u jednog predstavnika znaka Vodolija, Ovna ili Vage. Novogodišnje veče provešćete u uskom krugu prijatelja na kućnoj zabavi sa vašom novom ljubavi. Divno!

Zdravlje

Vaše opšte zdravstveno stanje je vrlo dobro tokom decembra. Izgledate odlično i puni ste pozitivne energije, jer na to utiče Sunce, koje je u vašem znaku sve do 21. decembra. Kako je period generalno stresan i užurban, opustila bi vas relaks masaža, aroma terapija, sauna ili kupanje u bazenima sa toplom vodom. Ulaskom Sunca u znak Jarca vaša zdravsvena situacija se neće promeniti, ali poboljšajte cirkulaciju stopala i kolena vežbama i masažom. Ovog meseca budite oprezniji u saobraćaju.

Srećni brojevi:

2, 3, 11, 20, 29

Mesečni horoskop preuzet sa sajta MesecniHoroskop.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *