Strelac – mesečni horoskop za Februar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaostrelac

Dragi Strelčevi,

Početkom meseca 3. februara, Merkur koji vlada vašim poljem poslam i karijere pravi sekstil sa Marsom. Bićete angažovani oko pregovora koji vam mogu doneti napredak u karijeri i bolje pozicije. Obavićete ih efikasno i uspešno. Više nego obično ćete biti u pokretu i zakazivaćete sastanke. Informisaćete se o svamu što je važno za neopmetano odvijanje vaših planova i zadataka. 14. februara će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. Pazite da ne procure informacije koje držite u tajnosti, kako ne bi dospele do vaše konkurencije. Čuvajte se ogovaranja iza leđa i spletki osoba koje žele da steknu ličnu korist preko vaših leđa. Konjunkcija Merkura sa Suncem 17. februara otvoriće vam mogućnosti za započinjanje novog posla povezanog sa novim tehnologijama. U drugoj polovini meseca ćete imati uspeha ako se bavite poslovima koje obavljate od svoje kuće ili ako ste vlasnik privatne trgovačke firme. Bićete uspešni i ako se bavite nekretninama. Imaćete dobar osećaj za poteze koji će vam doneti dobitke. Vaša kreativnost će biti pojačana krajem meseca.

Na polju novca ćete biti u mogućnosti da postignete stabilnu situaciju ali samo pod uslovom da se budete držali sigurnih staza i već uobičajenih procedura. U prvoj polovini februara izbegavajte promet novca tajnim kanalima jer vam to može naneti gubitke. Proverite dobro vaše saradnike i zaposlene jer se može dogoditi da vas neko potkrada ili da postoje pokušaji od strane nekih osoba da vas izigraju u vezi jednog finasijskog dogovora. U drugoj polovini februara ćete imati dobitke od drugoročnih poslovnih projekata i prilično stabilno finansijsko stanje zahvaljujući povoljnim aspektima Sunca, Venere i Merkura sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Isplatiće vam se investicije u industriju i nekretnine.

Nezaposleni Strelčevi će biti vešti u traženju stalnog zaposlenja i umeće da se na pravi način predstave poslovdavcima što će im doneti velike šanse za uspeh.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Početak februara će vam doneti više inicijative i ideja kojima ćete oduševiti voljenu osobu i uneti više dinamike u vašu emotivnu vezu. Pojačaće se vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Bićete komunikativniji nego obično i raspoloženi za duge i zanimljive razgovore. Predložićete partneru izlet na planinu i provešćete lep vikend zajedno.

Izbegavajte da tajite bilo šta od partnera. Ako imate mnogo tajni, zadesiće vas neprijatnosti i to bi mogli ozbiljno da poremeti sklad u vašoj emotivnoj vezi. Ako izgubite poverenje, nećete moći lako da vratite. Ulazak Merkura u znak Riba i vaše polje zabave doprineće da vaš partner i vi više izlazite na mesta koja volite da posećujete i doneti vam više razonode.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu u koju je zaljubljen neko od vaših prijatelja sa kojim imate dobre odnose. Potrebno je da pazite da to ne pokvari vaše prijateljstvo. Situaciju će komplikovati činjenica da će osoba u koju ste zaljubljeni više pažnje i naklonosti poklanjati vama. Reakcije nekih osoba koje poznajete iz istog društva i sa kojima ste bliski mogle bi da vas povrede. Krajem meseca neko drugi će zaokupiti vašu pažnju i moguća je nova veza ili bar zanimljiva avantura.

Nešto stariji Strelci će biti skloni paralelnim vezama. Ako budete duže vreme sedeli na dve stolice, možete lako da izgubite osobu do koje vam je stalo. Neće vam biti lako da se odlučite ali ćete krajem meseca ipak doneti odluku.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Bićete dobrog i stabilnog zdravlja ali je svakako potrebno da budete fizički aktivni. kako Mars koji vlada vašim poljem zdravlja priolazi kroz vaš znak, osećaćete pojačanu potrebu za fizičkim aktivnostima. Prijaće vam da svakodnevno odlazite u šetnju ili da praktikujete neki drugi vid fizičkih aktivnosti i rekreacije. Bićete osetljivi na nagle promene vremena.

Raznovrsna i zdrava ishrana će vam omogućiti da zdravlje održavate stabilnim. Konzumirajte više semenki kao što su suncokretove i bundevine, kikiriki i orah. Suvo voće kao što su smokve, šljive, kajsije i urme će dorineti da imate više energije za veće napore. Umanjite unos mesa i mlečnih proizvoda, kao i hleba. Od povrća koristite spanać i cveklu.

Srećni brojevi: 4, 9, 18, 23, 27
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.