Strelac – mesečni horoskop za februar

strelacPosao
Sujetni ste i nekako potišteni zbog tuđih uspeha, dok vama nikako da krene. Krajem meseca stvari konačno kreću na bolje. Do tada, pokušajte da se suzdržite od negativnih komentara na račun drugih, jer će vam olako preći u naviku da komentarišete i da postanete vrlo neumesni. Dobru energiju trošite za nove ideje i stvaralaštvo. Onu lošu trudite se da izbacite svaki put kad osetite da “kreće”.
Ljubav
Ako ste u vezi
Sjajan ste ljubavni partner u krevetu, svi bi vam odali priznanje za maštovitost i trud. Ali svaka medalja ima i drugu stranu. Vas je nemoguće osvojiti na duže staze. Sve vam prebrzo dosadi. Iskreno, svako ima pravo da bude onakav kakav je i ne treba da se terate da budete ono što vam ne prija. Vi ste jednostavno takvi i čak i onda kad taman drugi pomisle da ste se skrasili, da je to to, pa čak i vi u to poverujete, nakon nekog vremena vaš nemirni duh počinje da se koprca i traži izlaz, jer počinje da se guši. Radite kako vam prija.

Ako ste usamljeni

Vi nemate napade depresije kada ste bez stalnog partnera. Vas zadovoljavaju filmovi sa eksplicitnom tematikom oduvek. Nemate problem da smirite đavolka u vama. U narednom periodu nećete imati ništa na putu da vas guši, poput neke naporne osobe, ali imaćete nekog ko vas tajno posmatra i za vama žudi. Pošto ste trenutno zainteresovani samo za seks, ta osoba biće povređena ako uskoro uđe u vaš život, pošto ona žudi i za nečim višim od toga.

Zdravlje

Preterujete u samoposmatranju i težnji za savršenstvom. Vi ste takvi da ćete drugima delovati vrlo samopouzdano, a u sebi večito ste nezadovoljni sobom, što dovodi do depresije. Idite u prirodu na čist vazduh, očistite misli i um.

Srećni brojevi

12, 19, 26, 29, 99

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.