Strelac – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaostrelac

Dragi Strelčevi,

Na početku januara je za vas vreme da planirate poslove koje biste započeli sredinom meseca. Imaćete ideje šta da pokrenete i bićete informisani, što je od velike važnosti da biste mogli da se što bolje organizujete i pripremite na izazove koji su pred vama. Uspeh ćete postići u držanju poslovnih prezentacija i u svemu gde je potrebno da pokažete svoje rukovodeće sposobnosti i zainteresujete potencijalne klijente za vaše usluge i proizvode. 11. januara će Merkur ući u znak Jarca i praviće konjunkciju sa Saturnom. Postaćete više nego obično sitematični u svom pristupu radnim zadacima i svakodnevnim obavezama. Od ruke će vam ići svi poslovi gde se od vas očekuje dobra koncentracija. Vaša ambicija će biti pojačana i usmerićete se na postizanje velikih i dugoročnih ciljeva, koji će zahtevati i veća ulaganja, pa samim tim i dobar finansijski plan. U trećoj dekadi januara će Merkur praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti nove kreativne ideje koje ćete moći da realizujete ako se bavite oblastima industrijske proizvodnje ili administrativnim radom.

Sekstil Merkura sa Jupiterom krajem meseca će vam dati dobre uvide u ono što bi moglo da vam predstavlja potencijalnu prepreku i što biste mogli da previdite, pa ćete preduzeti preventivne mere kako vas konkurencija ne bi prestgla. Na polju novca ćete biti promišljeni i pažljivi, uz pomoć Merkura koji će kroz to polje vašeg horoskopa prolaziti od 11. januara. Kako će se čak pet planeta nalaziti u vašem polju novca i većinom će praviti povoljne aspekte, bićete u mogućnosti da napravite veliki finansijski obrt i da zaradite daleko više nego što planirate, što bi vam donelo stabilne finansije na duži period. Zarada vas očekuje kroz građevinarstvo, industriju, trgovinu energetskim resursima, ugostiteljstvo i zdravstvo.

Nezaposleni Strelčevi će se snalaziti pomoću svojih poznanstava kako bi došli do poslodavaca koji traže ljude njihovog radnog profila.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete razgovarati o novim i važnim temama koje će imati za cilj da poboljšaju vašu vezu i zajednički život. Jedno drugome ćete se poveravati više nego obično, što će poboljšati vaše međusobno razumevanje i učvrstiti poverenje. Tako će vaša veza dobiti na kvalitetu. Imaćete konstruktivne predloge o tome kako da provodite zajedničko vreme.

U drugoj polovini januara će Merkur praviti skladne aspekte sa Neptunom i Jupiterom. Bićete romantični i zainteresovani da sa partnerom odete na putovanje za jedan vikend u posetu zajedničkim prijateljima ili na neku turističku destinaciju. To će vas zbližiti i omogućiti vam da se dobro zabavite i opustite. Vaš partner će vam otkriti svoje želje u ljubavi.

Ako ste slobodni:

Neće vas zanimati da sklapate površna poznanstva i da izlazite samo da biste bili viđeni u istom društvu. Imaćete potrebu da idete na mesta gde možete da se zabavite i da se sastajete sa osobama koje su slobodnog duha, komunikativne, imaju smisla za humor i koje vas neće smarati sa trivijalnim temama. Počećete da se češće viđate i izlazite sa nekim kim ste se  ranije viđali povremeno i ko vas privlači. Otkrićete da se u mnogo čemu dobro slažete. Bićete strpljivi sa ulaskom u vezu.

Nešto stariji Strelci će od jedne osobe dobiti ponudu da započnu tajnu vezu. Prihvatićete predlog pod uslovom da ta osoba od vas ne očekuje ništa drugo osim zabave, seksa i zajedničkih razgovora kada oboje imate vremena i mogućnosti.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam biti većim delom dobro ali ćete biti osetljivi na hladnoću i nagle promene vremena. Možete da imate u tim trenucima smetnje sa krvnim pritiskom koji će da varira i da osećate meteoropatske tegobe u vidu preteranog umora i pospanosti. Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije. Provetravajte češće prostorije u kojima boravite.

Potrebna vam je raznovrsnija hrana, pretežno voće kao što su jabuke, grejfrut, ananas i kivi. Vitamine možete da unosite kroz ceđene sokove od limuna i pomorandže. Meso, hlab, mlečne proizvode i slatkiše jedite umereno i u umanjenim količinama. Pojačajte sušeno voće i koštunjave plodove kao što su smokva, orah, kikiriki, lešnik i semenke bundeve.

Srećni brojevi: 8, 12, 15, 19, 23
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.