Strelac – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Ovaj mesec biće jedan od “onih”, kad se ama baš ništa posebno ne dešava, a vi isti takvi, stopljeni sa sveukupnom atmosferom koja vlada na radnom mestu. Od vas, dakle, ništa da ne očekuju. Po vama, najbolje da vas ni ne pitaju ništa, a najbolje ni ne primete da ste tu. Probudite se iz zimskog sna. Uskoro će neki oblik revizije da krene u akciju, nemojte da vas nađu nespremne.

Ljubav

Ako ste u vezi
Jao, što ste nezgodni! Vi ste naprosto za izbegavanje! Da vam nije tog, priznajemo, izuzetnog, šarma koji posedujete, bili biste uvek sami ili u kratkim vezama. Ovako, uvek imate nekog uz sebe, ali to su vaše žrtve pre nego partneri. Iživljavate se nad njima, ponašate se kao tinejdžer buntovni, mahom bez razloga. Sve vam smeta, sve biste vi da menjate. A šta je sa vama? I tu bi bilo posla!

Ako ste usamljeni
Usamljeni, ali ne i sami, trenutno vas tako možemo opisati. Vaša duša vapi za nekim drugim. Jedna osoba iz daleke prošlosti u poslednje vreme vam se javlja u raznim oblicima u sećanju, bilo da je to slučajna vest koju ste čuli o njoj od poznanika ili da ste krišom otvarali njen/njegov profil na Fejsbuku. Sećanja naviru kao luda. Sve je sveže, neizbrisano, detalji koji vas razgališe… Usudite se na sledeći korak, pokrenite ponovo kontakt, ili vas još dugo nemir neće ostaviti na miru.

Zdravlje

Dobro se držite. Uživate u svom telu i iznutra i spolja. Sveopšta harmonija tela i duha. Retkost. Svaka čast na tome.

Srećni brojevi

6, 19, 22, 28, 31

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.