Trojka – Numerološka prognoza za Oktobar 2020

Za Vas je sada povoljan  poslovni period kada postajete aktivniji i kreativniji i bavite se isključivo onim što volite. Hedonizam i umetnost Vas ispunjavaju, to i jesu Vaše glavne delatnosti u životu. Posle faze mirovanja, inspiracija Vam je bolja i sada tačno znate šta želite i kojim putem idete. Imali ste probleme u ljubavnim odnosima, a sada ćete flertovati i izlaziti više nego prethodnih meseci. Konačno se vraćate u normalu i osećate se slobodno.
Za Vas je važno da održavate kontakte i družite se što više kako biste se povezali sa istomišljenicima. Imate dovoljno energije i uspećete da ostvarite sve što ste planirali u oktobru. Obnovićete staru vezu i popraviti odnos, jer je sada pravo vreme za to. Pazite kome pozajmljujete novac, posebno ako su to poznanici kojima ne možete verovati.

Aktiviraćete se fizički, jer jesenje vreme odgovara Vašem karakteru i uživaćete u dugim šetnjama sa ljubimcem i prijateljima. Putovanja Vam nedostaju, pa je moguće da ćete sredinom oktobra otići na kraći put i odlično se provesti.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: